• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar benim 20 temmuz da bta cg 33.70 di bugun yani 9 gun 353 cikti guzel artmismi 20 temmuzda adetime 4 gun vardi

Kizlar benim 20 temmuz da bta cg 33.70 di bugun yani 9 gun 353 cikti guzel artmismi 20 temmuzda adetime 4 gun vardi
3 gunde tam 2 kati artmasi.yeterli olabiliyor canim. Hesap isine giripte canini sıkmabende senin gibi erkenden ogrenip kendime zehir etmistim zamani . Onemli olan saglikli bir kese gormek bunun icin doktora gidip bi ultrasonla baktirabilirsin.

3 gunde tam 2 kati artmasi.yeterli olabiliyor canim. Hesap isine giripte canini sıkmabende senin gibi erkenden ogrenip kendime zehir etmistim zamani . Onemli olan saglikli bir kese gormek bunun icin doktora gidip bi ultrasonla baktirabilirsin.
Bugun keseyi goremedi doktor ama diyorlarki bir hafta sonra 1000 lere cikiyor hatta burda hep diyorlar

Bugun keseyi goremedi doktor ama diyorlarki bir hafta sonra 1000 lere cikiyor hatta burda hep diyorlar
Degerin keseyi gormek icin yeterli duzeyde degil daha erken cunku canim. 1 haftaya gorursun rahatlıkla insallah. Benimde oyle duzenli 2 gunde 2 kati artisim olmadi cok sukur bi sıkıntım yok. Kan verdigin yerler ayni miydi peki?

Bencede kafana takma bu kadar eğer kimyasal falan olsa bu kadar da artmazdı korkma yani artar daha yeni sonuöta

Degerin keseyi gormek icin yeterli duzeyde degil daha erken cunku canim. 1 haftaya gorursun rahatlıkla insallah. Benimde oyle duzenli 2 gunde 2 kati artisim olmadi cok sukur bi sıkıntım yok. Kan verdigin yerler ayni miydi peki?
Hayir ilkini adetime 4 gun varken ozelde verdim 33.70 cikti daha sonra bakırköy devlet hastanesi var orda bugun yani ilk testten 9 gun sonra verdim 353 cikti ama neler okudum bugun 30 cikan bta hcg 2 gun sinra 200 cikiyor benimki cok az degilmi

Kuzu lutfen bana gercenten emin oldgun seyi sole doktora gttgmde bana düşük bok gebelik vs bse demez degilmi agliyirum suan ya

Kız delimisin niye ağlıyosun korkma
Ben hiç gebelik geçirmedim ama bak burda hamile arkadaşımız da aynı şeyi söylyor
Herkesin aynı değil ki gebeliği

Hayir ilkini adetime 4 gun varken ozelde verdim 33.70 cikti daha sonra bakırköy devlet hastanesi var orda bugun yani ilk testten 9 gun sonra verdim 353 cikti ama neler okudum bugun 30 cikan bta hcg 2 gun sinra 200 cikiyor benimki cok az degilmi

Doktor ne dedi peki

Senin melesen ortada suan 😊 farkli hastanelerde tahlil verip sonuclari karsilastirma canim cunku cook degisik sonuclar alabiliyosun. Bende ayni seyi yaptim 2000 cikmasi gereken degerim 1000 cikmisti ve ben ogun deli gibi ağladım. 2 gun sonra bugun kan verdigin yerde yine kan ver yeterli artis olacagini goreceksin

Ama neler yaziyorburda arkadaslar 3 gunde500 lerecikiyorbenim 9 gun sonra 2 bta hcg 353 😩 çok kötüyüm

Tamam sakin ol Allaha tevekkül et teslim ol
Allah dilemediği sürece hiç.bişey olmaz
İmşirah suresi oku rahatla
Bak ne güzel hamilesin
Hamile kalabiliyorsun
Ben bunu bilmiyorum mesela bide benim gibileri düşün :(

Back