• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bta Hcg sonucuma bakabilir misiniz?

kalmayanhevesler

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
76
48
8
Merhaba, bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. En son 17 aralıkta regl olmuştum. Sonucum bu şekilde çıktı. Bebek acaba ne kadarlıktır? Ve bu saatten sonra nelere dikkat etmeliyim :)

Eklentiler

• 516C6819-10DA-41EE-8122-53DBF2F7FB6A.png
    516C6819-10DA-41EE-8122-53DBF2F7FB6A.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba, bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. En son 17 aralıkta regl olmuştum. Sonucum bu şekilde çıktı. Bebek acaba ne kadarlıktır? Ve bu saatten sonra nelere dikkat etmeliyim :)
Bebek son adet tarihin ilk gününden hesaplanır 9 hafta 4 gün olmuş ultrasonada görünüyodur gittiniz mi kontrole

Suan kese hatta bebek gorulur dr a gidin keseye gore soyler, genelde son adetin ilk gununden itibaren baz alinir ama bazen gec dollenme durumu olabiliyor

benim beta 2800 gebelik 5 hafta ama hala kese görünmedi :KK43: yaşayan var mı bu durumu
Geç döllenme olabilir. Kese görünür bebek boyu ölçülür net haftası öyle söylenir. Ben 6.haftada keseyi görmüştüm. Bebeği 8.haftada görmüştük. Doktor geç döllenme demişti 8.haftada gördüğümde bebek daha 7.haftadaydı

Geç döllenme olabilir. Kese görünür bebek boyu ölçülür net haftası öyle söylenir. Ben 6.haftada keseyi görmüştüm. Bebeği 8.haftada görmüştük. Doktor geç döllenme demişti 8.haftada gördüğümde bebek daha 7.haftadaydı
Insallah oyledir dis gebelikte olabilir diye kendi kendimi yiyorum kasik agrim ve idrardan sonra hafif kahve lekemde var

Back