- 16 Şubat 2022
- 25
- 3
- 21
-
- Konu Sahibi Nefeshilal
Sence değilmişin kan sonucu 121.1 çıkmış iki gün sonra artışa bakilcakMerhaba qadetim 5 gün gecikti ve adet oldum 3 gün sürdü bitti iki gün sonra kahverengi lekelenmeler oldu test yaptım pozitif çıktı kan verdim 122.1 çıktı doktor dedi iki gün sonra tekrar gel ver sizce hamilemiyim...
Yerleşme kanaması yaşamışınYa ama kafam karışık neden dalga geçeyim 2 gün önce 3 gün adet oldum diyorum
Anladım teşekkürler canımYerleşme kanaması yaşamışın
Normal adet gibi yoğun günlercw sürdüyse öncesinde adete yakın kalmış olabilirsin
Yerleşme kanaması gibi duruyo ama eminde olamadm normal adet kanı gibi miydiMerhaba qadetim 5 gün gecikti ve adet oldum 3 gün sürdü bitti iki gün sonra kahverengi lekelenmeler oldu test yaptım pozitif çıktı kan verdim 122.1 çıktı doktor dedi iki gün sonra tekrar gel ver sizce hamilemiyim...
Yani normalden azdı ve 3gun sürdü ama bu kanama 5 gün geciktiren sonta oldu ve iki gün sonrada testim pozitif çıktı kahverengi lekelerin olduYerleşme kanaması gibi duruyo ama eminde olamadm normal adet kanı gibi miydi
Yok yani kırmızı miydi yoksa leke şeklinde mi geldiYani normalden azdı ve 3gun sürdü ama bu kanama 5 gün geciktiren sonta oldu ve iki gün sonrada testim pozitif çıktı kahverengi lekelerin oldu
İlki 3 gün olanı normaldi açık pembemsi su gibiydi diğeri iki gün sonra olan kahverengi lekelerYok yani kırmızı miydi yoksa leke şeklinde mi geldi
Hmm o zaman yerleşme kanamasidirİlki 3 gün olanı normaldi açık pembemsi su gibiydi diğeri iki gün sonra olan kahverengi lekeler
Bilmiyorum valla yarın gidip kan vericemHmm o zaman yerleşme kanamasidir
İnşallah değerler yukselmistirBilmiyorum valla yarın gidip kan vericem
Saol canımHayırlı olsun. İnşallah sağlıkla ilerler. Artışa göre doktor yönlendirir şuan üstünde düşünsenizde yapacak bir şey yok