• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi BSM de KINA

zenith55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
13
0
36
Artvin
Daha evvel BSM de kinasini yaptiran arkadaslardan yorum alabilir miyim internet sitesine baktim su an hic mekan arastirmadim ama cok hos gozukuyor bircok seyn dahil olmasi kina cerez bindalli vs.bunlarla ugrasmamak cazip geldi bahcelievlerde oturdugum icin mekan da cok yakin organizasyondan memnun kaldiniz mi?

Daha evvel BSM de kinasini yaptiran arkadaslardan yorum alabilir miyim internet sitesine baktim su an hic mekan arastirmadim ama cok hos gozukuyor bircok seyn dahil olmasi kina cerez bindalli vs.bunlarla ugrasmamak cazip geldi bahcelievlerde oturdugum icin mekan da cok yakin organizasyondan memnun kaldiniz mi?

bende orayı düşünüyorum keşke biri cevap versede kararlaştırabilsek :)

Merhaba,

Bende bahçelievlerde oturuyorum, kına yeri arıyorum araştırıyorum bir süredir.
BSM çok pahalı 120-150 max kapasiteleri. Fiyatları da kdv dahil 3500-4000 arasında.
Burasını araştırdım, ilk öncelik kişi sayısına göre ücret çok pahalı geldi. Ayrıca oranın bindallısını beğenmeyebilirsiniz. Herşey dahil paketler sizi yanıltmasın.

ağustos ayı için yeni yapılan bsm gülşah sultan kına sarayını tuttum h.içi 120kişi 2500 lira geçen her kişi için ise 10 lira alacaklarını söylediler anlaşmayı yaparken daha önce orada kınasını yaptırmış resimlerini almaya gelen bir bayan vardı organizasyondan son derece memnun kaldığını söyledi bindallı konusunda ben de aynı düşüncedeyim birkaç tane gördüm ama beğenip beğenmeme konusunda emin değilim.

Back