Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef veterinerimiz muadilinin olmadığını söyledi sadece bu damlaya ihtiyacımız var ama hiç biyerde bulamıyorumMuadili yok muymus, etken maddesi nedir?
Çok teşekkürlerDestek amaçlı yazıyorum, umarım bulunur
Kornea ulseri mi var kedinizde?Kedimiz gözünde ki hasar için brunac %5 solüsyon göz damlasına ihtiyacımız var.artık türkiyede üretilmiyormuş lütfen elinde olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok üzülüyorum ücreti mukabilinde hemen alırım
Şimdiden teşekkür ederim
Ülser değil üveit hastalığı malesefKornea ulseri mi var kedinizde?
Cok gecmis olsun, umarim ilaci bulabilirsinizÜlser değil üveit hastalığı malesef
Malesef bulamadım.. sizin kedinizde faydalı olmuş muydu acabaİlacı buldunuz mu? Bende bu ilacı kedime çok kullandım.
Ankaradayım ben kardeşim konyada ama hiç önemli değil nerede varsa alabilirizEvet faydalı oldu hangi ildesiniz
Eczane de satılan bir damlaBeseri ilac mi bu, yoksa veteriner grubu mu
Olsa yardimci olacaktim ama yokmus. Ecza depolarina sorsaniz belki yardimci olurlar. Eczaneleri tek tek gezmek yerine daha iyi olurEczane de satılan bir damla
Türkiye de hiç bir eczanede bulunmuyormuş çok araştırdım çok teşekkür ederim..Olsa yardimci olacaktim ama yokmus. Ecza depolarina sorsaniz belki yardimci olurlar. Eczaneleri tek tek gezmek yerine daha iyi olur
Rica ederim, gecmis olsunTürkiye de hiç bir eczanede bulunmuyormuş çok araştırdım çok teşekkür ederim..