Duka Tesla Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 2.238 5.904 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Duka Tesla #101 okypete .!.: hımm. ben psikoloji konusuna uçurayım konuyu duka:) Genişletmek için tıkla... Psikolojik olduğunda oy birliği ile karar verdik o zaman :)
okypete .!.: hımm. ben psikoloji konusuna uçurayım konuyu duka:) Genişletmek için tıkla... Psikolojik olduğunda oy birliği ile karar verdik o zaman :)
queenEb herkesin bir popisi var. Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 2.349 2.847 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Duka Tesla #102 Duka Tesla .!.: Aynen öyle queencim ülke meselelerinden başka canımı çok sıkan bir şey yok. Burada yaşamak başlı başına stres sebebi zaten. Google'dan baktım baya, meditasyon, telkin, spor falan önerenler var yani temel amaç stresi azaltmak aslında. Genişletmek için tıkla... Meditasyonu yogayi oneririm bi aydir yapiyorum gercekten sinirimi stresimi epey azaltti erkek arkadasima da yaptirabilirsem cene sikma uzerindeki etkisini gorcem
Duka Tesla .!.: Aynen öyle queencim ülke meselelerinden başka canımı çok sıkan bir şey yok. Burada yaşamak başlı başına stres sebebi zaten. Google'dan baktım baya, meditasyon, telkin, spor falan önerenler var yani temel amaç stresi azaltmak aslında. Genişletmek için tıkla... Meditasyonu yogayi oneririm bi aydir yapiyorum gercekten sinirimi stresimi epey azaltti erkek arkadasima da yaptirabilirsem cene sikma uzerindeki etkisini gorcem
Duka Tesla Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 2.238 5.904 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Duka Tesla #103 queenEb .!.: Meditasyonu yogayi oneririm bi aydir yapiyorum gercekten sinirimi stresimi epey azaltti erkek arkadasima da yaptirabilirsem cene sikma uzerindeki etkisini gorcem Genişletmek için tıkla... Kathmandu'ya mı taşınsak ya? :)
queenEb .!.: Meditasyonu yogayi oneririm bi aydir yapiyorum gercekten sinirimi stresimi epey azaltti erkek arkadasima da yaptirabilirsem cene sikma uzerindeki etkisini gorcem Genişletmek için tıkla... Kathmandu'ya mı taşınsak ya? :)
queenEb herkesin bir popisi var. Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 2.349 2.847 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Duka Tesla #104 Duka Tesla .!.: Kathmandu'ya mı taşınsak ya? :) Genişletmek için tıkla... Guzel olur ne zmn