Brüksel tüp bebek merkezi prof dr yücel karaman

5059

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
134
7
48
İzmir
Merhaba arkadaşlar

iki yıl aradan sonra dokuzuncu tüp bebek denememi yapıyorum. Ama bu sefer fark var 12 yıllık evliliğimiz boyunca nedeni bilinmeyen interfilite ile savaştık durduk. Meğer nedeni varmış ama bugüne kadar izmir ve istanbulda gittiğim doktorların hiçbiri bunu anlamamışlar. Iki yıl önce iyi bir merkezde yaptırdığım laparoskopi ve histereskopi cd sini inceleyen yücel bey senin rahminde bombe var ve yapışıklık var. Istediğin kadar tüp bebek dene bu düzeltilmeden tutunma şansı yok dedi. Meğer bebeğin gelişeceği yatak yokmuş. Gelişen iyi kalitedeki embryolar bu sebepten tutunmuyormuş. Histeroskopi ile aynı gün düzeltme işlemi yapıldı. 6 hafta boyunca hormon tedavisi gördüm. Balon uygulaması yapıldı ve takılan sipral çakırtıldı. şuan regl olmayı bekliyorum. Hayırlısı ile tedavime başlayacağız.

canım tedavin hayırlı olsun doktorun çok iyi bir doktor bende tedavi oldum
yücelle hüseyin bey takip ediyor sizi
ilgileri herşeyleri süper
yücel bey herşeyi araştırıyor bak senin sorunu bile bulmuş
iş bu kadar basitken sorunun ne olduğunu bilmeden nasıl vicdanları rahat rahat tüp yapmışlar
inş busefer tutunuz bebeklerin ikiz olsun dimi
tabi herşeyin hayırlısı

Geçmiş olsun öncelikle. bende o yollardan geçtim,histereskopi,balon 6 hafta hormon tedavisi bendeki sorun rahim şekil bozukluğu idi.
sonra ki tüp denemem tutmadı ama yaklaşık 8 ay ara verdim bir daha dondurulmuşlarla denedim bu kez ikiz bebeklerim geldi ve şimdi5,5 aylık oldular.
benim merkez de brüsel.şimdiden bol şanslar.

çok teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Bunca olumsuz sonuçtan sonra az da olsa bir umudum var artık. Izmir de ki doktorum takibini yapacak işlemler için istanbul 'a gideceğiz.

hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çokkk geçmiş olsun arkadaşım acaba şimdi nasılsın ne durumdasın bebişin olmuştur inşallahh... Bende çok ameliyatlar geçirdimde en son yücel beyi tanıdım inşallah banada yararı olur ne diyim.... Bilgi verirsen sevinirim

Iyi aksamalar bende yucel kahramana gitmeyi dusunuyorum ama umut tup bebekmi.orasimi halen karar veremedim

Canim Merhaba bende Yücel beye yapisiklik için gideceğim inşallah banada şifa olur ilk laparaskopimde doktor müdahale etmemiş ve Yücel beyi önerdi tüplerine ulaşamadım çok yapisikti dedi

Canim Merhaba bende Yücel beye yapisiklik için gideceğim inşallah banada şifa olur ilk laparaskopimde doktor müdahale etmemiş ve Yücel beyi önerdi tüplerine ulaşamadım çok yapisikti dedi

arkadaşım hiç tereddüt etme Yücel Bey mükemmel bi doktor tam prof. ameliyatın cd sinide veriyo sana ve inşallah sanada şifa olucak

Maliyeti ne kadar canım ben 10 bin duydumda

ben hem laporoskopi hem histeroskopi oldum cnm 9200 ödedim... evet pahalı bizde çok zorlandık ( sonrasındada devamlı kontrole çağırıyo birdaha yapışmasın diye balon uygulaması yapıyo sen bi görüşte sormak istediğin olursa konuşuruz yine hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar bende yeni basladim benden tahliller istedi yucel bey sonuclari cikinca goturucemm ama arastirmalarima gore isini cok iyi yapan bir doktor

Yaa peki ne kadar sürüyor bu balon uygulamasi ben Antalya dan geleceğim git gel olacak dogal olarak ne yapmalıyım ki

Yaa peki ne kadar sürüyor bu balon uygulamasi ben Antalya dan geleceğim git gel olacak dogal olarak ne yapmalıyım ki

belkide sana balon uygulamasına gerek kalmaz benimde rahim şekil bozukluğu vardı ameliyattan bi 20 gün sonra balon takıldı zaten 5dakikalık bi işlem ama acısı büyük inşallah sana laporoskopi histeroskopi yeterli olur

Arklar bende on gün önce t uterus sebebiyle histeroskopi oldum 2 Martta da balon islemi yapilacak agrili bi islem die duydum zor mu gercekten :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…