Merhaba arkadaşlar
iki yıl aradan sonra dokuzuncu tüp bebek denememi yapıyorum. Ama bu sefer fark var 12 yıllık evliliğimiz boyunca nedeni bilinmeyen interfilite ile savaştık durduk. Meğer nedeni varmış ama bugüne kadar izmir ve istanbulda gittiğim doktorların hiçbiri bunu anlamamışlar. Iki yıl önce iyi bir merkezde yaptırdığım laparoskopi ve histereskopi cd sini inceleyen yücel bey senin rahminde bombe var ve yapışıklık var. Istediğin kadar tüp bebek dene bu düzeltilmeden tutunma şansı yok dedi. Meğer bebeğin gelişeceği yatak yokmuş. Gelişen iyi kalitedeki embryolar bu sebepten tutunmuyormuş. Histeroskopi ile aynı gün düzeltme işlemi yapıldı. 6 hafta boyunca hormon tedavisi gördüm. Balon uygulaması yapıldı ve takılan sipral çakırtıldı. şuan regl olmayı bekliyorum. Hayırlısı ile tedavime başlayacağız.
geçmiş olsun öncelikle. Bende o yollardan geçtim,histereskopi,balon 6 hafta hormon tedavisi bendeki sorun rahim şekil bozukluğu idi.
Sonra ki tüp denemem tutmadı ama yaklaşık 8 ay ara verdim bir daha dondurulmuşlarla denedim bu kez ikiz bebeklerim geldi ve şimdi5,5 aylık oldular.
Benim merkez de brüsel.şimdiden bol şanslar.
Merhaba arkadaşlar
iki yıl aradan sonra dokuzuncu tüp bebek denememi yapıyorum. Ama bu sefer fark var 12 yıllık evliliğimiz boyunca nedeni bilinmeyen interfilite ile savaştık durduk. Meğer nedeni varmış ama bugüne kadar izmir ve istanbulda gittiğim doktorların hiçbiri bunu anlamamışlar. Iki yıl önce iyi bir merkezde yaptırdığım laparoskopi ve histereskopi cd sini inceleyen yücel bey senin rahminde bombe var ve yapışıklık var. Istediğin kadar tüp bebek dene bu düzeltilmeden tutunma şansı yok dedi. Meğer bebeğin gelişeceği yatak yokmuş. Gelişen iyi kalitedeki embryolar bu sebepten tutunmuyormuş. Histeroskopi ile aynı gün düzeltme işlemi yapıldı. 6 hafta boyunca hormon tedavisi gördüm. Balon uygulaması yapıldı ve takılan sipral çakırtıldı. şuan regl olmayı bekliyorum. Hayırlısı ile tedavime başlayacağız.
çokkk geçmiş olsun arkadaşım acaba şimdi nasılsın ne durumdasın bebişin olmuştur inşallahh... Bende çok ameliyatlar geçirdimde en son yücel beyi tanıdım inşallah banada yararı olur ne diyim.... Bilgi verirsen sevinirim
Canim Merhaba bende Yücel beye yapisiklik için gideceğim inşallah banada şifa olur ilk laparaskopimde doktor müdahale etmemiş ve Yücel beyi önerdi tüplerine ulaşamadım çok yapisikti dediçokkk geçmiş olsun arkadaşım acaba şimdi nasılsın ne durumdasın bebişin olmuştur inşallahh... Bende çok ameliyatlar geçirdimde en son yücel beyi tanıdım inşallah banada yararı olur ne diyim.... Bilgi verirsen sevinirim
Canim Merhaba bende Yücel beye yapisiklik için gideceğim inşallah banada şifa olur ilk laparaskopimde doktor müdahale etmemiş ve Yücel beyi önerdi tüplerine ulaşamadım çok yapisikti dedi
Maliyeti ne kadar canım ben 10 bin duydumdaarkadaşım hiç tereddüt etme Yücel Bey mükemmel bi doktor tam prof. ameliyatın cd sinide veriyo sana ve inşallah sanada şifa olucak
Maliyeti ne kadar canım ben 10 bin duydumda
Maliyeti ne kadar canım ben 10 bin duydumda
Yaa peki ne kadar sürüyor bu balon uygulamasi ben Antalya dan geleceğim git gel olacak dogal olarak ne yapmalıyım kiben hem laporoskopi hem histeroskopi oldum cnm 9200 ödedim... evet pahalı bizde çok zorlandık( sonrasındada devamlı kontrole çağırıyo birdaha yapışmasın diye balon uygulaması yapıyo sen bi görüşte sormak istediğin olursa konuşuruz yine hakkında hayırlısı olsun
Yaa peki ne kadar sürüyor bu balon uygulamasi ben Antalya dan geleceğim git gel olacak dogal olarak ne yapmalıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?