• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bruksel tip merkezi Yücel karaman'da laparoskopi olanlar

tripgirl

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
195
112
323
Ankara
Kızlar ben de tuplerde yapisiklik ve daralma tespit etti Yücel Hoca.Laparoskopi yapıp düzeltmeye çalışacağını söyledi.Laparoskopi deneyimi olanlar ve benim gibi tuplerinde yapisiklik ola var mi?Bir dahaki ay ameliyat olucam.

Merhabalar.

Ben rahim filmi çektirip yapışıklık çıktığı dönemde çok araştırma yapmıştım. Çünkü Cevat bey bir kaç ay dene olmazsa histeroskopi demişti. Yücel hoca histeroskopi laparoskopi alanında bir numara sanırım. Hakkında olumsuz tek yorum görmemiştim. Ameliyatları, hastasına tavrı, başarı yüzdesi vs dikkatimi çekmişti ama çoook pahalıydı :63:
Benim ihtiyacım olmadı ama siz şuan emin ellerdesiniz bana kalırsa. Hiç merak etmeyin.
Kendi hastaları yazarsa daha iyi olur tabi. İnşallah gonlunuzdeki olur.. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim.evet benim de içimde bu anlamda tereddüt yok ama verdiği fiyat fazla ve sonrasında tamamen onaramadim der diye de korkmuyorum değil. Sonuçta bi 6 ay sonra da tup bebek derse.bilemiyorum ama sanırım olucam bi dahaki ay.

Çok teşekkür ederim.evet benim de içimde bu anlamda tereddüt yok ama verdiği fiyat fazla ve sonrasında tamamen onaramadim der diye de korkmuyorum değil. Sonuçta bi 6 ay sonra da tup bebek derse.bilemiyorum ama sanırım olucam bi dahaki ay.
Laparoskopiniiz yaptırdınız mı ? benim doktorumda laparoskopi+histereskopi birlikte yapalım dedi devlet hastanesi olduğu için tereddütüm var size ne kadar fiyat verildi brüksel tüp bebek merkezinden

Laparoskopiniiz yaptırdınız mı ? benim doktorumda laparoskopi+histereskopi birlikte yapalım dedi devlet hastanesi olduğu için tereddütüm var size ne kadar fiyat verildi brüksel tüp bebek merkezinden
Yaptırmadım.15.000 gibi rakam verdi. O sırada bahçeci fulya'ya gittim.onlar gerek yok ameliyata dedi.tüp bebeğe başladık.salı toplama var.size geçmiş olsun.hayırlısı olsun ınsallah

ben yaptırdım çok şükür hiçbir sorun çıkmadı .Rahimde tıkanıklık vs yok patalojidende temiz sonuç aldım bebek olmaması hiçin hiçbir sebep yok birkaç ay içinde doğal yolla gebelik oluşmazsa bende tüp bebek düşünüyorum inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun sürecinizi paylaşırsanız sevinirim

Yaptırmadım.15.000 gibi rakam verdi. O sırada bahçeci fulya'ya gittim.onlar gerek yok ameliyata dedi.tüp bebeğe başladık.salı toplama var.size geçmiş olsun.hayırlısı olsun ınsallah
bahçecide hangi doktora gittiniz ve brüksel niye size histereskopi olmanızı söyledi

bahçecide hangi doktora gittiniz ve brüksel niye size histereskopi olmanızı söyledi
Yücel karaman'a gittim.o normal yoldan hamilelik için dedi.bahçeci gerek yok zaman kaybı dedi.iyi ki de olmamışım.ameliyatın garantisi yoktu.şimdi 5aylık hamileyim.darısı isteyenlerin başına.

Back