• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BRR Çeyizler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi brr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika seyler almissin, yeni baslamana ragmen itinalisin bilgilenerek almak en mantiklisi..
bende media marktin indirimlerini takip edenlerdenim.. ayni yerlerde olsak birbirimizi bilgilendirirdik.
zannedersem almanyaya türkiyenin indirim günleri farkli oluyor

Aldıklarını mutlulukla kullanırsın inş. canım.
çeyiz almak deyimi yerindeyse düzmek hem zevkli hemde ince iş ,seçiciler için:)
zevkini çıkararak tamamlaman dilegiyle..

iyi günlerde kullan cnm bende yeni fisslerin kurutucusu aldım intt ama görünce küçük geldi gözüme atrı bi kurutucu alıcam artık herşeyin kaliteli özenli iyi günlerde kullanırsın mutlulukla inşş

güle güle kullan canım aldıklarını akıllıklık etmişsin önceden başlamakla ben önceden almadım şimdi deli gibi araştırıp bir yandan da almaya çalışıyorum :( çok zor oluyor
ben ütümü philips azur serisinden aldım gc4860 araştırdım yorumlar çok iyi ütüde buhar gücüne ve watına bakıcaksın :)
bu arada fisslerin düdüklüsübende de var bernardonun çeyiz setinle almıştım bir kaç dakikada sebze yemeği yapabliyor demişlerdi

çok güzeller, güle güle kullan. ben yaza evleniyorum inş ama daha elektrikli ev aletlerine geçemedim.şimdilik çelik çeyiz seti, çatal kaşık bıçak takımı, yemek takımı, mikrofiber yorgan, nevresim takımları fln aldım.önce ıvır zıvırlar tamamlansın dedim bi de elektriklileri araştırarak almayı düşünüyorum, garanti bakımından da düşünerek acele etmedim. blenderına bayıldım özellikle.yakında ben de sergilicem çeyizlerimi :17:

Aldıkların çok güzel cnm güle güle kullan :nazar: Bende fissler düdüklü tencere araştırıyorum ya senin modelinden yada vitavit premium alcam ama garanti için bekletiyorum biraz :40:

Back
X