Saç Rengi ve Saç Boyama bronzz sarııı !

hiç gerek yok diplerini ayrıyetten boyamanaa bnm diplerm 2-3 cm filandı kapattı cnmmm kağıtta 20-30 dk bekletin diodu bn 40-45 dk beklettim belki ondan kapatmştır

açık sarıyı bilmiyorum canım kullanmadım hiççç ama dore sarılar var onlar için güzel yormlar duydum bi bak istersen

ben dha önce voıla açık sarı boyadımda öyle pek sarı gbi degildi..

acaba bu boya markalarndan..sarıyı açıcısız ..en açık sarı olarak hangisi daha başarılı..bilen varmı?

kızlar sayemizde altın karamel bu sene altın satış yılını yaşicak cnm eğer diplerin bakınca çok belliyse önce diplerini boya değilse direk boya ama karamelde bakırlık çok yoğun yıkandıkça sarımsı oluyor karar senin ama kesinlikle boyayınca vazgeçemicen bir renk olucak bende öyle oldu

Son düzenleme:
ben dha önce voıla açık sarı boyadımda öyle pek sarı gbi degildi..

acaba bu boya markalarndan..sarıyı açıcısız ..en açık sarı olarak hangisi daha başarılı..bilen varmı?

koleston kesinlikle tavsiye etmiyorum canım garnier de kullanma . koleston renk tutmuo garnier de hemn akıyor.. bn palette boyadm memnunum smdilik bakalm bide kuaförlerin çoğu neva color kullanıo boya markaları olarak bunları tavsiye edebilirim lorealin sitesine girip ordan da loreal boyalara bakabilirsin renkleri koymşlar ayrı ayrıı

yıkayınca daha da sarıya mı dönüşüooooooo =)=) oleey

Yok canım bakınca hiç belli olmuyor..hepsini tamamen boyayıp boyayıda 35-40 dakika tutayım bakalım...yanlız kaşlarım koyu kalıcak seninki gibi açılırsa sırıtmazmı kaşlar??Ay çok soru sordum farkındayım ama

evet cnm ilk boyadığımda daha karameldi farkındaysan resimdede sarımsı bir karamel var 2 haftalık hergün yıkanmış hali birde düşün ben şimdi bunu sarıyla karıştırıp boyicam ya süppper olucak ya süper olucak

evett mükemmel olcakk inşşşşşş =)=) sarı karamel bu yaza damgasını vurucak kzlaar :):):)

cnm benim kaşlarımda kestane tonlarında saçımdan koyu ama öyle sırıtmadı bence hiç elleme kaşlarına sırıtmazlar ne yaptın 35 40 dk yanmasın saçların en fazla 30 dk tut :13:

kızlar birde ipucu verim arada kuaförümede boyatıyordum orda yapmışlardı alın kenarlarına ve yüz çevresine jöle sürün boyamadan önce boya bulaşmıyor o zaman :13:

kızlar birde ipucu verim arada kuaförümede boyatıyordum orda yapmışlardı alın kenarlarına ve yüz çevresine jöle sürün boyamadan önce boya bulaşmıyor o zaman :13:

Bende hep krem sürerim bulaşsa bile çok kolay çıkıyor...Jölede aklımda olsun iyi fikir

canım biz smdi nasıl karıştırıcaz sarıyla altın karameli. yanı oranları ne olcakkk biliyormuusn

ben bir kutu sarı bir kutu altın karamel alıp boyicam bana zaten 2 kutu anca yetiyor ama sarısı daha fazla olsun dersen içine biraz daha sarı sıkarsın aynı sıktığın kadarda oksidan ekle sana kaç kutu boya yetiyor ona göre ayarlarsın cnm eğer bir kutu yetiyorsa sana bir kutu sarı yarım tüpte altın karameli karıştır sarısı daha baskın bir karamel olur

Son düzenleme:

sağol canım benımm :) 2 hfta snra yazıcam nasıl oldugunuuu :):) snde yazz boyadıgındaa mtlakaaa

uygun zemine ,mesela açılmış saça,altın karamel ile sarı karıştırılsa bu tonlar çıkar mı dersiniz?şahsen bana yakışmaz ama ,çok hoş resimdeki ton

bu boya hk. bilgisi olan var mı ?sea color adı
hürrem karameli resimdeki rengin adı da:)

bizimki o kadar açık olmaz açma işlemi olmadığı için o kutudaki rengide kahve köpüğüne benzettim o da 8.65

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…