yok canım kızıla hiç boyamadım.Kendi saçımın rengi koyu küllü kumral.palette bronz kahve 2 ay sonrada akınca üzerine palette altın parıltılı çikolata boyadım aktı böyle oldu.Aslında kademe kademe açıp altın parıltılı toffee alıp boyayacaktım ama altın karameldeki sonuçları görünce bu renge boyamaya karar verdim.Diplerim belli belirsiz kendi saçım çok az çıktı 1-2 santim en fazla.Yani saçımı ortadan 2 ye ayırıp iyice bakınca diplerim belli oluyor.Dipleri renk farkı olmasın diye sonradan boyamama gerek varmı?
Birde benim sıkıntım.Kızılllık olduğu için saçım acaba sarımsı değilde bakırımsı falan acayip bir renk olurmu acaba ondan korkuyorum.
açık sarıyı bilmiyorum canım kullanmadım hiççç ama dore sarılar var onlar için güzel yormlar duydum bi bak istersen
benim diplerim senın saçının rengi gibiydiii ve cok güzel tuttuuu ::) eğer boyamak istiosan bnde boya derim hiç düşünmeee güzel olur sana =)
ben dha önce voıla açık sarı boyadımda öyle pek sarı gbi degildi..
acaba bu boya markalarndan..sarıyı açıcısız ..en açık sarı olarak hangisi daha başarılı..bilen varmı?
kızlar sayemizde altın karamel bu sene altın satış yılını yaşicakcnm eğer diplerin bakınca çok belliyse önce diplerini boya değilse direk boya ama karamelde bakırlık çok yoğun yıkandıkça sarımsı oluyor karar senin ama kesinlikle boyayınca vazgeçemicen bir renk olucak bende öyle oldu
kızlar sayemizde altın karamel bu sene altın satış yılını yaşicakcnm eğer diplerin bakınca çok belliyse önce diplerini boya değilse direk boya ama karamelde bakırlık çok yoğun yıkandıkça sarımsı oluyor karar senin ama kesinlikle boyayınca vazgeçemicen bir renk olucak bende öyle oldu
evet cnm ilk boyadığımda daha karameldi farkındaysan resimdede sarımsı bir karamel var 2 haftalık hergün yıkanmış hali birde düşün ben şimdi bunu sarıyla karıştırıp boyicam ya süppper olucak ya süper olucak
kızlar birde ipucu verim arada kuaförümede boyatıyordum orda yapmışlardı alın kenarlarına ve yüz çevresine jöle sürün boyamadan önce boya bulaşmıyor o zaman :13:
canım biz smdi nasıl karıştırıcaz sarıyla altın karameli. yanı oranları ne olcakkk biliyormuusn
ben bir kutu sarı bir kutu altın karamel alıp boyicam bana zaten 2 kutu anca yetiyor ama sarısı daha fazla olsun dersen içine biraz daha sarı sıkarsın aynı sıktığın kadarda oksidan ekle sana kaç kutu boya yetiyor ona göre ayarlarsın cnm eğer bir kutu yetiyorsa sana bir kutu sarı yarım tüpte altın karameli karıştır sarısı daha baskın bir karamel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?