Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kesin kararımı verdim.Zaten saçım öyle koyu kestane falan değil.Orta kahve tonunda.Önce altın karamel alıp boyayacağım.Dilşadın ki gibi olmasa bile en kötü ihtimal bakır tonlarında daha açık kahve olur...1-1.5 ay sonrada sarıyla karıştırıp boyayacağım.
ben 2 hafta oldu işte sarı 9.0 la karıştırmıştım kahve köpüğünü ondada bakırlık var altın karameli bulamayınca ama bu ay altın karamelle 12.0 dore sarıyla karıştırmayı düşünüyorum daha açık bir renk olsun istiyorum bakalım yapınca resim eklerim kızlar :13:
aa evet güzelmşşşşşşşşşşş hoşuma gittiiiii =)=)=)
dilşad sarıyla altın karamel fikrini soktu kafama bakalım onu düşüncem smdiii 2-3 hfta sonra boyarım :)
Peki senin saçın dilşadın saçından çokmu farklı oldu??Sonuçta kestaneymiş önceki rengi değilmi yanlış hatırlamıyorsam??Bencede karıştırıp boya istediğğin sonucu alacaksın...
kızlar benimde sıcak çikolataydı saçlarım yıllarca kullandım sonra altın karamele geçtim önce kuaföre boyattım koyu karamel oldu ve soluktu hiç beğenmedim sonra kendim boyadım süpper oldu resimde var bakın ekledim benimde kestaneydi ve açılmadan o renk oldu
papatya sarısıda çok açık sarıymış ama deluxede yok işte o sarılar ama olsun karıştır dene sen sonucu yazmayı unutma cnm bende ilk defa bu sene karıştırdım
dilşadcım ben göremedim resmini silmişsin bida koyarmısın çok merak ettim
cnm resim orda ilk sayfada altın karamel isteyenler diye açmıştım
slm kızlar
peki açık sarı hangisi oluyor?
ben öyle istiyorumda:82: