Saç Rengi ve Saç Boyama bronzz sarııı !

Ben kesin kararımı verdim.Zaten saçım öyle koyu kestane falan değil.Orta kahve tonunda.Önce altın karamel alıp boyayacağım.Dilşadın ki gibi olmasa bile en kötü ihtimal bakır tonlarında daha açık kahve olur...1-1.5 ay sonrada sarıyla karıştırıp boyayacağım.

ben 2 hafta oldu işte sarı 9.0 la karıştırmıştım kahve köpüğünü ondada bakırlık var altın karameli bulamayınca ama bu ay altın karamelle 12.0 dore sarıyla karıştırmayı düşünüyorum daha açık bir renk olsun istiyorum bakalım yapınca resim eklerim kızlar :13: kızlar zaten ordaki resimde 2 haftalık hali ben birde hergün yıkarım saçlarımı düşünün artık hala canlılığını korumuş renk

Son düzenleme:

evet güzel olur bnde kafaya koydum sarıyla karıştırma fikrini

vanilya sarıyla da güzel olluur gibime gelıo :):):)

aa evet güzelmşşşşşşşşşşş hoşuma gittiiiii =)=)=)
dilşad sarıyla altın karamel fikrini soktu kafama bakalım onu düşüncem smdiii 2-3 hfta sonra boyarım :)

Peki senin saçın dilşadın saçından çokmu farklı oldu??Sonuçta kestaneymiş önceki rengi değilmi yanlış hatırlamıyorsam??Bencede karıştırıp boya istediğğin sonucu alacaksın...

Peki senin saçın dilşadın saçından çokmu farklı oldu??Sonuçta kestaneymiş önceki rengi değilmi yanlış hatırlamıyorsam??Bencede karıştırıp boya istediğğin sonucu alacaksın...

evet ondan frklı oldu ya tam karamel gibi olmadı hafif bakırlık varrr önleri cok açık dedigim gibiii

dilşadcım ben göremedim resmini silmişsin bida koyarmısın çok merak ettim

papatya sarısıda çok açık sarıymış ama deluxede yok işte o sarılar ama olsun karıştır dene sen sonucu yazmayı unutma cnm bende ilk defa bu sene karıştırdım

benimkinden daha güzel olur bence o gölgeler alttan ışıltı gibi parlar benim belime kadar nerdeyse ve yoğun bana ancak yetiyor 2 kutu ama sen dersen ki bir kutu yeter bir kutu al cnm :13:

ilk 2 foto dışarda çekildi akmış bronz kahve ama kızıl gibi duruyor.Diğeride içerde çekildi..Altın karamel nasıl olur şimdi bu saça?Yaklaşık 2 aydır boyamadım..

önceden kızıla mı boyadın sen cnm arada kızıllıklar var ama çok güzel tonu kumral sende boya süppper tutar tutmazsa ben burdayım benim saçım senden koyuydu karamele boyandığında düşün seninkide çok güzel tutar ve yakışır beyaz tenlisin galiba benim gibi, hiç düşünmeden boya derim ben saçın çok müsait

yok canım kızıla hiç boyamadım.Kendi saçımın rengi koyu küllü kumral.palette bronz kahve 2 ay sonrada akınca üzerine palette altın parıltılı çikolata boyadım aktı böyle oldu.Aslında kademe kademe açıp altın parıltılı toffee alıp boyayacaktım ama altın karameldeki sonuçları görünce bu renge boyamaya karar verdim.Diplerim belli belirsiz kendi saçım çok az çıktı 1-2 santim en fazla.Yani saçımı ortadan 2 ye ayırıp iyice bakınca diplerim belli oluyor.Dipleri renk farkı olmasın diye sonradan boyamama gerek varmı?
Birde benim sıkıntım.Kızılllık olduğu için saçım acaba sarımsı değilde bakırımsı falan acayip bir renk olurmu acaba ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…