Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçım kestaneydi dün altın karamele boyadım biraz daha acılsın istiormmm ama bakalım. tşk ederiimmmm yorumun için :))
altın karamele boyayınca ne renk oldu peki?Benimde saçım orta kahve ama boyalı kendi saçım değil.Bende altın karamele boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.Nasıl bir renk çıkar acaba?
evet cnm denemeye değer bir renk sıcak ve hemen akmıyor seninkide güzel tutucağından eminim :13:
Dilşad sana çok yakışmışa benziyor rengi çok beğendim gerçekten.
Linlinn sen pek memnun kalmamışa benziyorsun altın karamelden çok açmadımı saçını bu boya?Bende açmamasından korkuyorum.Gerçi saçımın rengi çok koyu değil ama bilmiyorum..Altın parıltılı toffede sanki bu renge benziyor.O nasıl olur acaba?Hangisi daha çok açarki bu boyaların?
resim koyma imkanın varmı peki??
bnm saçımı açtı da tam istedigim renk olmadııı önleri cok açıldııııı :S bn daha sarımsı bişey bekliodumm ama olmadı ama bakırlık kattı birazz
Dilşadın resmine baktınmı?Çok güzel olmuş..Belki 2. boyamada renk tam oturur..Bende bugün bulamadım alacaktım yarın alıp boyayacağım haftasonu..resmimi eklerim..
ben çok memnun kaldım cnm banada kuaför açalım falan dedi iyiki açtırmamışım onların yaptığı karamel benimkinin yanından bile geçmez ben bu sene buldum bu rengi biraz korkarak boyadım satıcı bayan tavsiye etmişti 2 kutu aldım saçım uzun ve yoğun tam tuttu herkes çok beğendi nerde boyattın diye sordular ve tarçın bakır gibi bir haftada da akmıyor ben geçen ay altın karamelle sarıyı karıştırıcaktım bulamadım kahve köpüğü aldım yaptım ama bu ay altın karamelle sarıyı karıştırıcam değişik açık bir renk çıksın kesinlikle korkmadan boya cnm ama tam rengini 2. boyamanda alır ki ilk boyamada bile farkını gösteriyor saç hiç açılmadan boyandığı için bence süper tutuyor sen bir daha boya beğenirsin o zaman :13:
nerden bakıcam dilşad'ın resminee ?? :S
profilinden açtığı konulara baktım hemen ilk sayfada resmi çıkıyor.Bir bak istersen fikir olur