Bebek Beslenmesi Brokoli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben diğer sebzelerle beraber kullanıyorum..havuç, patates,bezelye brokoli..sade olarak belki tadını beğenmeyebilir..ama çok faydalı olduğu kesin..

benimki brokliyi zeytınyaglı ve limonşlu yıyor.6 aylıktan beri..sımdı bıryasına gırıyor tadınıda cok sevıyor tekil olarak deneyebılırsın

benim oglum 4.5 aylık ve bugün doktora gittik 1 aydan beri sebze çorbası y,iyor dedim artık tarhanaya geç mercimek çorbası bile verebilrsin dedi yogurt fln herşeyi az az ver dedi sonra ögün haline çevirirsin dedi

selam bayanlar..oğlum 5. ayını doldurdu..brokoli çorbası verebilir miyim acaba.....bu arada 4. ayda ek gıdalara geçtik..

canım brokoli havuc ve patatesle başla.. ileriki günlerde diğer sebzelerden de koy .. ama bütün corbalara az pirinç veya irmik ilave etmeyi unutma.. tahıl çok önemli..

ufak bir bilgide benden olsun.... dr muz ek gıdaya geçince BROKOLİ ve ISPANAĞI ertesi güne kalınca sakın yedirme demişti... nedenini sormadım ama kulağıma küpe olmuştu.. hoş hergün günde 2ayrı menüde(öğle ve akşam yemeği) hep farklışeyler yapıyoruzda yinede bilginiz olsun istedim.......

evet çok doğru ertesi güne kalırsa yarardan çok zararı olur.ben bu yeşil yapraklılar konusunda çok titizim yiyeceği zaman pişirip hemen yediriyorum 1-2 saat bile bekletmiyorum.

Ek besinlere geçtiyseniz,karışık sebze çorbası yapın,
hem çok faydalı hem çok besleyici..

ben sarmısaklı zeytinyağlı ve limonlu yapıyorum severekte yiyor bıdık.

Sarımsak ve zeytinyağı 5 aylık bebeğe ağır gelir,
bence daha hafif,sindirebileceği tarzda yapılmalı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…