Brokoli sevenler buraya :)

Ben öyle hergün yemem bıkkınlık verir ama arada bir salatasını yaparım eşimle çok severek yeriz 4dk haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurtla.. Fırında kaşarlı domateslide fena değildi ama bu şekil salatasını daha çok seviyoruz

Ben brokoli çorbasını çok severm çok sağlıklı ama yapılışını bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirimm :52:

ben çorbasını çok seviyorum.. tarifi şöyle:
önce bir soğan minik minik doğanır ve yağda kavrulur. sonra 1 kaşik un konulup unun kokusu çıkana kadar kavrulur.yavaş yavaş su eklenir ve brokoliler içine atılır. brokoli pişince altı kapatılır biraz soğuyunca içine süt ve nane eklenir tabi birazda pul biber.. blenderdan çekilir

Brokoli sevenler dernegi acilmis buraya yogurtlu salata ve kremali corbasini yaparim baska bir sekilde yemiyorum 3yasindaki oglum agac mi pisiriyorsun anne der gorunce bebekken cok yedirdim simdi yuzune bakmiyor ev halki tarafindan dislanilmaya en musait sebzelerden biri:))

brokilinin sarımsaklı ekşili salatasını çok severim :56: haftada 1 mutlaka yeriz ama çorbasını beğenemdim

Eski çalıştığım şirkette çorbasını yapıyorlardı, çok beğenerek içiyordum, bir gün bende yapayım dedim, yapmaz olaydım çook kötü oldu, başka ne ekleniyor acaba içine :44:

Back
X