Brncmr: Bu sefer başarıyorum galiba :))

brncmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
215
0
46
İstanbul
selam kızlar;

bugünlere gelebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Bundan 5 sene önce 95 kilo ile girdiğim doğumhane kapısından ve 5 ay öncesine kadar 85-86 kilolarda dolaşan ben bugün itibari ile tartıda 69,5 kiloyu görmüş bulunmaktayım :)) daha önceleri çok kez girişimde bulunduğum diyet serüvenlerim, radyoda ve televizyonlar gördüğümüz,duyduğumuz 1 ayda bilmem kaç kilo vereceksiniz denilen bütün ürünleri kullanmış biri var karşınızda, tabii hepsinin sonu hüsran ve ızdırap...

5 ay önce nemi oldu, hani derler ya bu işi kafanda bitireceksin diye işte benim bu işi kafamda bitirmemi sağlayacak olayı yaşadım :)) çalışan bir bayanım bir sabah işe gitmek için yolda yürüyorum oda ne yürürken göbeğim sallanıyo nasıllll yaniiiiii okadar mı kötü ( daha önce sallanmıyormuydu, tabikide sallanıyordu herhalde ama ben fark etmemişim, o sabah resmen şimşekler çaktı beynimde, 2 gün etkisinde kurtulamadım ve bu iki gün boyunca düşündüm napabilirim diye...

dedimki bukadar yeter, ye ye nereye kadar, yetmedimi rezil olduğun diyet girişimlerin, yetmedimi çevrendekilerin 2 gün sonra bırakırsın diyip seni ciddiye almamaları ve sen artık diyette değilsin dedim kendi kendime, sen artık sağlıklı beslenicek yani sağlıklı tıkınıcaksın :))

tarih 19/10/2011 ve ben sağılıklı tıkınma serüvenime başladım...

sabahları işyerinde poğça ve börekle yapılan kahvaltılar yerini sağlıklı yeşillikler, peynir ve zeytine bırakırken
öğle yemeklerinde yenilen hamburgerler,lahmacunlar, iskenderler yerini bol salata ,sebze yada ızgaraya bırakınca,
akşam yemekleri çok geç saatte yenmeyip, gene bol salata eşliğinde ufak porsiyonlarda yenince, bol su içilip, 2 fincan yeşil çay tüketilince, ara öğünlerde meyveler olmazsa olmaz olunca birde bakmışım ben eriyorum, ufalıyorum hemde aç değilimmmmmmm :))

birzamanlar 10 adım atmaya üşenen ben şimdilerde işyerinin servisini bırakmış her akşam 1,5-2 kilometre yürüyorum üşenmeden :)) (yürüyüşün çok faydasını gördüm bu arada söylemeden geçemiyeceğim)

Daha vermem gereken 9,5 kilom var ilk hedefim 60 kiloyu görnekti... ve hiç vazgeçmeye niyetim yok

Çünkü artık bana yediklerine dikkat et,biraz boğazını tut diyen insanların yeter bukadar daha fazla zayıflama demelerinin, aldığım kıyafetlerin bedenlerinin küçülmesinin, eşimin şaşkın bakışlarının, nasıl zayıfladın benim hanımada anlatsana diyen arkadaşlarımın (laf aramızda ne çok hanımının kilolarında şikayetçi arkadaşım varmış ) ve en önemlisi 30. yaşıma girmeme aylar kala hafifleyen hayatımın tadını çıkartıyorum ... ARTIK BENDE ÇITIR BİR ANNEYİM :))

BİLİYORUM SİZDE BAŞARABİLİRSİNİZ KIZLAR ÖNEMLİ OLAN BU İŞİ KAFADA ÇÖZMEK , HİÇBİRŞEY,HİÇ KİMSE İÇİN DEĞİL SADECE KENDİNİZ İÇİN KENDİNİZE YAPIN İYİLİĞİ...

tebrik ederim canım bende keşke yapabilsem koca bir göbeğim var boyum kısa olduğu için çok kötü duruyor üstüme hiç bişey olmuyor 40 beden giyiyorum ve çok mutsuzum

tebrik ederim canım bende keşke yapabilsem koca bir göbeğim var boyum kısa olduğu için çok kötü duruyor üstüme hiç bişey olmuyor 40 beden giyiyorum ve çok mutsuzum

40 beden iyi bir beden bence :)) xxl ları görmüş bi insan olarak bana çok sempatik geliyo 40 beden :))

oncelıkle tbr ederım ve gunlugun hayırlı olsun canım
evet hersey kafada bıtıyomu bende bunu 2 ay once anladım hala dıyetteyım ve 55 e dusene kadarda oyle olacam
nedense Allah grmemız gerekenı gozterıyo gerısı san kalmıs azmının devammını dılıyorum...

gerçekten öyle allah nasip ettide bugünleri gördük :)) bazen kendime bile şaşırıyorum, öyle şeylere hayır diyebiliyorumki, herkes mantılar hamburgerler yerken gözümün önünde hiç imrenmeden kendi yemeklerimi yiyebiliyorum :))

çoook tebrik ederim canım seni...

nasıl bi rahatlama yaşadığını anlayabiliyorum... sokağa kendinden utanarak değil; kendine güvenerek çıkmak neymiş yeni yeni öğrendim ben de... ben de 25 kilo verdim ve hala devam ediyorum senin gibi.

burayı bırakma. kalan 9 kilonu hep birlikte verelim. ne dersin?

teşekkür ederim :))

şuanda 66 kiloyum ama kilom takıldı kaldı bir türlü veremiyorum ( bişeyler yapmam lazım ama neeeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…