Saç Şekillendiriciler Briyantin sayesinde saçlarım daha güzel görünüyor

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar benimm o kadar kötü bi saçım vardı ki ne şekil alır ne maşa vs. yapınca tutar ne de banyodan sonra hoş olur. sürekli kabaran bi saç ve sürekli tutturmak zorunda kalıyodum hıc guzelce tarayıp yada ellemeden cıkamıyodum evden. Ta kii gecen haftaaya kadar Geçen hafta briyantin almıştım kullanmıyodum onu sonra onla ılgılı arastırma yaptım bı seyler buldum. Banyo yaptıktan sonra sacım ıslakken uçlarına briyantin sürdümm ( bu arada saçlarım da kısa ) daha sonra kurutma makınesıyle kurutmadım kendı kendıne kurudu o. Yattım ve sabah kalkıncaa sanki oturmuşumm maşa yapmışımm . O kadar hoş ki dalgalarr 25 mm maşada yapılan gibi aynı. ne kabarma var ne başka bişey. Şaşırdım kaldım. Meğer benim saçım ne güzelmişş. Bu yaşıma kadar saçlarımdan nefret ederdim ama şimdi her an gözüm aynada Harika bişeymiş . Daha sonra okula gittim ve o kadar güzel yorumlar aldım ki. AA seni ilk kez maşalı görüyorum vs. gibi. Bi türlü maşa yapmadığıma inandıramadım İnşallah siz de kullanınca aynı etkiyi görürsünüz. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorumm

Kullandığının markası ne bende kullanmıştım böyle krem kutusunda gibiydi yeşil bişeydi ama bende çok değişiklik olmamıştı ama denemek istiyorum tekrar bende saçlarımı kestircem de senin gibi olur belki

fonex'in jölesini kardeşim kullanıyor geçenlerde ben kullandım hakikaten harika şekil veriyor. bence keramet briyantinde canım, demek saçının şeklini koruyan o marka..

ne güzel yaa çözümünü bulmuşsun extra parlatıcı briyantinmi,saf briyantin mi,briyantinli jölemi??........amma sordum:26:bide saçını toplamadan mı yattın onu sorcaktım

ne güzel yaa çözümünü bulmuşsun extra parlatıcı briyantinmi,saf briyantin mi,briyantinli jölemi??........amma sordum:26:bide saçını toplamadan mı yattın onu sorcaktım

extra besleyici canım. A vitamiinli

saçlarının resmini eklesende bizde görsek nasıl bi etki yaratmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…