britney spears ın yaşadığı dönemi anlayan onu destekleyenler..

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
britney hakkında milyonlarca yorum yapıldı ,yapılıyor.ama o aslında çok yalnız anca anca kendine geliyor.parası saymakla bitmez ama mutlu değil.onu benden başka anlayan destekleyen var mı.bu birden bire aklıma geldi.genelde hep taşlanır böyle yapıyor şöyle yapıyor diye.sadece destekleyenler düşüncelerini yazarsa sevinirim...

• Konu Sahibi EU1
ben de destekliyorum. hayat insanın karsısına her zaman pembe tablolar çıkarmıyor ne yazikki
ve öyle bir şöhretin üstüne yaşadıkları kim olsa mahveder, psikolojisinin alt üst olması çok normal bence kendi hatası da var ama yine de bu kadar ağır eleştrileri hak etmiyor

• Konu Sahibi EU1
Ben desteklemiyorum ama bu kızın ciddi anlamda psikolojik tedavi görmesi gerek diye düşünüyorum..eroinden,sex partileri kokainnde her türlü sapkınlık mevcut maalesef..ayrıca artık 5 parasız!!
İnsan olarak ne yazıkki üzülüyorum ama dedimya ciddi anlamda o tedaviyi alması lağzım..

• Konu Sahibi EU1

evet tedaviye ihtiyaci var bu kesin, piskolojisi tamamen bozulmus buda belli lakin bunun sadece eroinden kokainden seks partilerinden oldugnu tahmin etmiyorum canim´cok daha baska ve derin sebebler var kanimca.

Britney spears cok basarli bir sarkici ve cocuk yasta atildi bu ise, ailesi cogunlukla annesi sürekli üzerinde baski yapip kizini o castingten bu castinge götüren söhret meraklisi kendinin yapamadigni kizina yaptirmak isteyen britneyin hayatinda cok diktatör bir rölü olan bir insan, düsünsene daha henüz 6 yasinda iken bu hayati tanimis hep basarlili olmalisin yoksa degersizsin diye bir zihniyetle büyümüs yani olacagi buydu aslinda.

Bir örnek daha drew barrymore hani su E. T. oynayan kücük kiz, 10 yasinda alkol, 13 yasinda uyusturucu bagimlisi olmus yasadiklarini anlatti bir tv. programminda yani bunlar kolay seyler degil.

Britney sperasi herkez tasiliyor gülüyor haline neydi ne oldu diyor hele amerikan basini artik tam vurun kahpeye gibi bir zihniyetle hergün yeni skandalar buluyor ve halka sunuyor ama kimse sormuyorku bu kiz neden bu hale geldi, onu bu hale getiren sebebler nedir???

Biri ona yardim etsin aslinda gercekten asiri derecede yardima ihtiyaci var yazik gencligine yazik:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU1
ben desteklemiyorum ama umuma açık bir topik olduğu için müsadenle yorum yapacağımjeyyar
hiç acımıyorum.
çalma kapımı,çalarlar kapını demişler...
eski eşiyle evlendiğinde mutluluk pozları verirken,biri karnında biri elinde iki çocuğuyla ortalıkta gerim gerim gerinirken aklına acaba;eşinin onunla evlenmek için yüzüstü bıraktığı karnı burnunda hamile eşi geliyormuydu?
britney çok fena ah aldı ve şimdi bu ahın bedelini ödüyor.
Allah affetsin ne diyeyim:1closedeyes:

• Konu Sahibi EU1
ben desteklemiyorum,,,hatta her televizyonda gordugumdede,,akilsiz diyip kanal gecerim....allah herkese akil vermis ,,kullanmak da sana kalmis,,kimileri boyle ne buldum delisi oluyo iste...biraz para gorunce.............hicde acimiyorum,,sadece cocuklarina yazik o kadar,,,,,,,,,,,,,

• Konu Sahibi EU1
bende desteklemiyorum..akli var mantigi var..hemde 2 tane piril piril evladi..onlarla ilgilenecegine diskolarda,barlarda alköllü olarak cikmalar ,sinir krizi gecirmeler vs... bunun neresini destekliyim ben????cocuklara aciyorum onlarin ynaidna bile kokain almis duyudguma göre haberlerde....bilmem dogru bilemm yanlis..ama yapilmamali böyle seyler!!!!zaten dogru dürüst müzik yaptigida yok..MTV de güyya yeniden dönüsü olucakti,ama ortaya cok kötü sarki söyleyen vede aferdesiniz hayat kadini gibi giyinmis bi britney cikti!..

• Konu Sahibi EU1
ben bu konuyu destekleyenlerin yazması için açmıştım.desteklemiyorsanız başka yere yeni bir konu açın.......

• Konu Sahibi EU1
britney,aslında daha çok genç.bir sürü şey yaşadı ama,orta yaş grubuna bile girmiyor.justinle beraber olduğu dönemde hayatı çok daha iyi ve düzenli gidiyor olarak görünüyordu.onla ayrıldıktan sonra ilk tuhaflıkları başladı.sonra evlendi,çoluk çocuğa karıştı.evlendiği adamlada biçok sorun yaşadı belliki.ayrıldılar falan.20li yaşlardaki bi insanın bu kadar çok şeyi bi de milletin gözünün önünde yaşıyor olmasının,onu bu kadar fazla sarsmış ve onun psikolojisine zarar vermiş olması çok normal.intihar etmediğine dua etmek lazım hatta.

sahsen ben yorum yapıp kafa yormayı gereksız buluyorum..
hiçbirşey ekranlardan ızledıgımız, dergilerden gazetelerden okudugumuz gıbı degıl..
hersey sahte, perdenin ön yüzü dıye dusunuyorum.. yalan dolan o kadar cok var ki yaşamlarında..
hayatlarını yakından bılmedıgım ıcın kafaya yormaya gerek görmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…