Brıtısh Town İngilizce Dil Okulu

hayat..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
44
1
33
Merhaba kızlar.Bir süredir ingilizce kursu araştırıyordum.Bi kaç yere gittim bilgi aldım Amerikan kültür ve eskişehirdeki başka kurslara da gittim.Amerikan kültür hakkında çok şikayet okudum nette, okuldaki hocamız da kesinlikle gitmeyin deyince vazgeçtim oradan.Bugün yine kursları gezerken British Town a da bakalım dedik arkadaşımla ve kayıt olupta çıktık.Acaba acele mi ettim kayıtta diye şüphelerim var şimdi.Bu kursa gideniniz, bileniniz var mı?? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

şimdilik memnunum canım a2 den başlamıştım 1 kuru bitirdik bu hafta b1 kurna başlıycaz daha fazla konuşma odaklı bi kur olucak bunu becerebilcekmiyim bilmiyorum:)

mesaj üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama sormak istedim, kursun devamı nasıldı memnun kalarak ayrıldınız mı acaba :)

mesaj üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama sormak istedim, kursun devamı nasıldı memnun kalarak ayrıldınız mı acaba :)

Evet ayrılırken memnundum, sertifika için de bir sınava tabii tutuyorlar konuşma odaklı,Onu da geçmiştim ama hoca da dedi pratik yapman gerek konuşmanın hızlanması için diye.Ben de aynen böyle düşünüyorum kursta belli kalıpları gramerleri vs. öğretiyorlar ama pratik yapmadan kesinlikle olmuyor.o yüzden şimdi biraz daha yavaşlamıştır konuşmam mesela.hızlandırmam gerekiyor

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

İstanbul Şişli şubesinde eğitim aldım kızlar şiddetle önereceğim bir kurumdur İngilizcenin İ'sini bilmeyene bile ingilizce öğreten bi kurum :nazar: sadece okulda öğrendiğim kadarıyla gittim yurt dışına çıkmak için öğrendim bilmediğin bir ülkeye gidip ana dilin gibi konuşmak için kesinlikle british town çok samimi bi ortamı var :KK42: şişli çevresinde oturan kızların bi göz atmasında fayda var :KK54:

Allah hepsinin belalarını versin. Hepsi yalancı bunların. Öğretmenlik yaptığım ücreti veremeyen kurstan fayda beklemeyin.4 aydır paramı alamıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun. Verdiğim emeğin hiçbir karşılığını alamadım. Üstelik hamile halde bana ne kadar stres geçirttiniz. İnşallah o para kefen paranız olsun.

X