Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar daha önce de bir arkadaşımız yazmış ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Böyle bir sertifika programıyla ingilizce öğretmenliği yapabilmeniz çok zor. O kadar çok İngilizce öğretmenliği, ingiliz dili ve edebiyatı, amerikan kültürü ve edebiyatı, ingiliz dil bilimi mezunu var ki iş için bekleyen. Yani özel okul falan demişsiniz ama onlar da artık kılı kırk yarıyorlar öğretmen alırken. Dil kursları keza aynı şekilde... Yani bence boşuna para vermiş olursunuz. Dil bölümü mezunları inanılmaz bir yarış içerisinde son yıllarda, onların arasından sıyrılabilmeniz çok ama çok zor.
Yurt dışında çalışmak konusunda ise şunu söyleyebilirim; araştırırken gördüğüm kadarıyla yabancı hoca arayan/kabul eden okulların ilk şartı ABD, İngiltere, Kanada vs vatandaşı olmak. Yani anadili İngilizce olan öğretmenleri tercih ediyorlar ki bence çok haklılar. Ama tabi belki farklı şartları olan yerler de vardır, iyice araştırmanız lazım.
hocam şu an hangi kurdasınız? ben de tesol istiyorumda.ben de akd ye gidiyorum.Arkadaşlar bu sertifikayı alan var mı? Amerikn Kültür seviye yükseltme eğitimine devm ediyorum ve kasımda tesol eğitimine başlıyorum izmir'de olan ve bu sertifikayı alan arkadaşlar varsa burdan paylaşım yapalım.