- 10 Mart 2011
- 32
- 1
büyük bir sitede oturuyorum ve burası kedi kaynıyor:) hepsi sokak kedisi ve site sakinleri yemek artıklarını atmak yerine kedilere verdikleri için tombul tombul şirin şirin geziyorlar ayrıca sitemizde fare derdi de olmuyor. yani ırk kediymiş bimlemleymiş.. yazık ona verilen paraya.
kedi heryerde kedidir yahu sanki kediler arasında kültür farkı varmış gibi konuşulmuş. van'lı kediyle istanbul'lu kedinin arasında nasıl bir fark yoksa ırk kediyle sokak kedisi arasında da bir fark yoktur.
aslında vardır... boşa giden 400 tl
gerçekten çok bilgilendirmişsiniz ama ben aldık kedi 400 tl verip iyikide almışım sokak kedilerini hiç sevmiyorum adı üstünde onlar sokak kedisi ben 3 ane sahiplendim baktım çok nankörler yaramazlar yırtıcılar yani evde bakılmıyorlar benim cins kedim ise daha ir kere beni tırmalamadı iyiki almışım eleştiri yapmayın hemen yani parayı bastım aldım iyide yaptım doğru düzgün evcilim oldu
ben bişeyi merak ettim yalnız o daha önce sahiplendiğiniz ve beğenemediğiniz kötü sokak kedileri tekrar sokağa mı döndü
yazık
o 400 tllik kedinin kaderi de aynı olmaz umarım yada belkide sokağa düşmesi onun açısından daha hayırlı olabilir...
üzüldüm o kedicik için ve diğer sıkılıp sokağa attığınız o beğenmediğiniz kötü kediler için
yazık......
her eve gerekir bir kedi tekir :92::92::92:
en güzelleri Türk kedilerimiz
gerçekten çok bilgilendirmişsiniz ama ben aldık kedi 400 tl verip iyikide almışım sokak kedilerini hiç sevmiyorum adı üstünde onlar sokak kedisi ben 3 ane sahiplendim baktım çok nankörler yaramazlar yırtıcılar yani evde bakılmıyorlar benim cins kedim ise daha ir kere beni tırmalamadı iyiki almışım eleştiri yapmayın hemen yani parayı bastım aldım iyide yaptım doğru düzgün evcilim oldu
Hani sen şimdi sokak kedisi diye ayırıp aşağılamışsın ya onları...Hani birde parayı bastım aldım demişsin ya. İşte diyorum ki keşke fazladan biraz daha para basıp beyin alsaydın kendine.Ne iyi olurdu,hiç değilse o boş kafanı insancıl bir beyinle doldurup doğru düzgün bir insan ortaya çıkarırdık :/
Ha birde cins kedin ise seni daha bir kere bile tırmalamamış ya hani,tırnağını pisletmeye lüzum görmemiştir ondandır yani,kediler zekidir,sahibinin nasıl biri olduğunu anlamıştır. : )