british shorthair kedi arıyorum acill

büyük bir sitede oturuyorum ve burası kedi kaynıyor:) hepsi sokak kedisi ve site sakinleri yemek artıklarını atmak yerine kedilere verdikleri için tombul tombul şirin şirin geziyorlar ayrıca sitemizde fare derdi de olmuyor. yani ırk kediymiş bimlemleymiş.. yazık ona verilen paraya.
kedi heryerde kedidir yahu sanki kediler arasında kültür farkı varmış gibi konuşulmuş. van'lı kediyle istanbul'lu kedinin arasında nasıl bir fark yoksa ırk kediyle sokak kedisi arasında da bir fark yoktur.
aslında vardır... boşa giden 400 tl :KK70:

büyük bir sitede oturuyorum ve burası kedi kaynıyor:) hepsi sokak kedisi ve site sakinleri yemek artıklarını atmak yerine kedilere verdikleri için tombul tombul şirin şirin geziyorlar ayrıca sitemizde fare derdi de olmuyor. yani ırk kediymiş bimlemleymiş.. yazık ona verilen paraya.
kedi heryerde kedidir yahu sanki kediler arasında kültür farkı varmış gibi konuşulmuş. van'lı kediyle istanbul'lu kedinin arasında nasıl bir fark yoksa ırk kediyle sokak kedisi arasında da bir fark yoktur.
aslında vardır... boşa giden 400 tl :KK70:

Ne kadar doğru.Bi sokak hayvanı edinmek yerine o cins bu cins diye aranıoruz ben de biara ankara kedisi istemiştim,ama şimdi dışarda bulduğum kedime bakıorum.çok da seviorum ben onu o soğukta yağmurda dışarda bırakıp tl'ler sayıp bi cins kedi alsaydım vicdanım rahat olmazzzdı.

gerçekten çok bilgilendirmişsiniz ama ben aldık kedi 400 tl verip iyikide almışım sokak kedilerini hiç sevmiyorum adı üstünde onlar sokak kedisi ben 3 ane sahiplendim baktım çok nankörler yaramazlar yırtıcılar yani evde bakılmıyorlar benim cins kedim ise daha ir kere beni tırmalamadı iyiki almışım eleştiri yapmayın hemen yani parayı bastım aldım iyide yaptım doğru düzgün evcilim oldu

Ay inanamıorum size.insanmış gibi bahsedip kötülemişsiniz istediğiniz parayı basın alın cins kedinizi sizi hayvansever olarak nitelendiremicem ben malesef.

ben bişeyi merak ettim yalnız o daha önce sahiplendiğiniz ve beğenemediğiniz kötü sokak kedileri tekrar sokağa mı döndü
yazık
o 400 tllik kedinin kaderi de aynı olmaz umarım yada belkide sokağa düşmesi onun açısından daha hayırlı olabilir...
üzüldüm o kedicik için ve diğer sıkılıp sokağa attığınız o beğenmediğiniz kötü kediler için
yazık......

ben bişeyi merak ettim yalnız o daha önce sahiplendiğiniz ve beğenemediğiniz kötü sokak kedileri tekrar sokağa mı döndü
yazık
o 400 tllik kedinin kaderi de aynı olmaz umarım yada belkide sokağa düşmesi onun açısından daha hayırlı olabilir...
üzüldüm o kedicik için ve diğer sıkılıp sokağa attığınız o beğenmediğiniz kötü kediler için
yazık......

Yok ya böylelerini hayvan sahibi yapmamak lazım.sırf paşa gönüllerini eğlendirmek için aldıkları hayvanları canları sıkılınca atan insanlardan nefret ediorum nefret.
Çok sinir oldum.keşke girmeseydim şu konuya.konu hayvanlarsa ve bu şekilde insanlar karşıma çıkarsa dayanamıorum ben.

türk tekiri gibi var mı bea:KK53:
benim memleketim kedisi bile bi başka bakıyo:KK60:
hiç bi tekiri sarmanı en cins kediye değişmem:KK19:

Son düzenleme:
ayy çıldırdım ne yazsam ne desem boş :KK47:
basmış parasını kedi almış
aldığı 4 kediden 3 ünü sokağa atmış
sonra tepki görünce ukalalığını konuşturmuş
sen insanlarla iletişim kuramazken
sadece hislerle iletişim kurabileceğin canlılarla neden uğraşırsın ki ben çözemedim
savoroski taşlı kedi falan çıkar bekle ondan alırsın:KK47:

böyle insanlardan çok korkuyorum..kendsi doktor olsa yurtdışına gitse demek ki beyaz-siyah ırk ayırımı yapıp hasta bile bakmayacak..

sımdı bu ornegıme tepkı verırse konu sahııbı , sımdıden soyleyeyım hıcbır farkı yok ayrımcılık ayrımcılıktır...o cins kedinize allah korusun bişe olsa sakatlandı özellıgı gıttı dıye ataca mısınız..yazıkkkkkkkkkkkk....

Bu konuda takdır ettıgım modacı Barbaros Şansal var..Adam belediyeye haber veriyor ve 3 ayaklı köpekleri bulup toplattırıyor.. sahipleniyor..O kadar ince bir düşünce ki ; köpekler birbirlerini yabancılamasın..aynı olduklarını gorsunler dıye....Adamın bahçesinde 6 tane 3 ayaklı köpek var...

Hayvan sevgisiyse budur örnek..Diğeri artistliğe kaçar..Ayyy millet görsün kedimi sevsinn bana yaklassın benı sevsın mantıgı....

Son düzenleme:
her eve gerekir bir kedi tekir :92::92::92:

en güzelleri Türk kedilerimiz :KK69::KK69::KK69:

29 sokak kedim var evimde, bahçede de 14 caddenin karşısında da 6 SOKAK KEDİMMMMM var hergün düzenli besliyorum ALLAH ıma şükürler olsun ....Mahallenin delisi benim ya sen nesin bristh çi

malesef bazı insanlar bunu bir statü simgesi gördükleri, arkadaşı/eşi dostu/komşusu aldığı için heveslendikleri için, çocukları istedikleri için cansız bir eşyaymış gibi hediye niyetine, bakmak/beslemek için değil üretip çoğaltıp satmak ve para kazanmak için vs vs vs gibi birçok üzücü vesileyle hayvan sahipleniyorlar.. gerçekten de içlerinde hayvan sevgisi olmadığı için ilk zora geldiklerinde yine cansız bir eşyaymış gibi fırlatıp atıyorar.. sokaklar, barınaklar bu tür örneklerle dolu.. bırakın hayvana, bitkiye bile değer vermeyen bir insan ne hayvana ne de insana değer verir.. abarıyor muyum sizce?? kimine göre evet belki.. ama ben gerçekten böyle düşünüyorum. gerçekten hayvan sevgisi olan kişi bu konuda böyle ırkçılık yapmaz. hepsini sever. sokakta çöp karıştıran kediye de içi kaynayarak bakar iran kedisine de.. bir şekilde cins kedi/köpek sahiplenme isteği olabilir. sonuçta benim de cins kedim de oldu sdokak kedisi de bol miktarda besledim. aynı şekilde cins köpeğim de oldu sokak köpeklerine de baktım. amaaa.. bu tercihi ifade etme biçimi insanın hayvanlara bakış açısından tutun hayat felsefesine kadar kendini bir ayna gibi yansıtır... aslında hayvancıkların sahiplendirilirken sahiplerinin de cazi ehliyeti olup olmadığına bakılması gerektiğini düşünüyorum. bir zamanlar çip çıkmıştı ama maalesef bir türlü yaygınlaştırmadadılar. AB'de olduğu gibi bir yaygınlaşabilse o zaman görün bakalım hayvanlara kötü muamele, sokakğa atma mümkün oluyor mu.. çipten sahibinin bilgileri tıkır tıkır okunup hesap sorulur.. inşallah o günleri de görürüz.

Cins konusunda bende sinir oldum bu kış ,adam köpeğini gezdiriyor sonra yaklaşıyor köpekler oynasın diye sonra benim köpeğin cinsini aşağlıyor böyle hayvan sevmeyenlerde var

gerçekten çok bilgilendirmişsiniz ama ben aldık kedi 400 tl verip iyikide almışım sokak kedilerini hiç sevmiyorum adı üstünde onlar sokak kedisi ben 3 ane sahiplendim baktım çok nankörler yaramazlar yırtıcılar yani evde bakılmıyorlar benim cins kedim ise daha ir kere beni tırmalamadı iyiki almışım eleştiri yapmayın hemen yani parayı bastım aldım iyide yaptım doğru düzgün evcilim oldu

Hani sen şimdi sokak kedisi diye ayırıp aşağılamışsın ya onları...Hani birde parayı bastım aldım demişsin ya. İşte diyorum ki keşke fazladan biraz daha para basıp beyin alsaydın kendine.Ne iyi olurdu,hiç değilse o boş kafanı insancıl bir beyinle doldurup doğru düzgün bir insan ortaya çıkarırdık :/
Ha birde cins kedin ise seni daha bir kere bile tırmalamamış ya hani,tırnağını pisletmeye lüzum görmemiştir ondandır yani,kediler zekidir,sahibinin nasıl biri olduğunu anlamıştır. : )

Hani sen şimdi sokak kedisi diye ayırıp aşağılamışsın ya onları...Hani birde parayı bastım aldım demişsin ya. İşte diyorum ki keşke fazladan biraz daha para basıp beyin alsaydın kendine.Ne iyi olurdu,hiç değilse o boş kafanı insancıl bir beyinle doldurup doğru düzgün bir insan ortaya çıkarırdık :/
Ha birde cins kedin ise seni daha bir kere bile tırmalamamış ya hani,tırnağını pisletmeye lüzum görmemiştir ondandır yani,kediler zekidir,sahibinin nasıl biri olduğunu anlamıştır. : )

Biraz beyin,biraz görgü(biraz diorum nezaketen) lazım bence de.
Ay bu konuyu gördüğüm an cinlerim tepeme çıkıo kapatılsın bu konu,konuşmadan duramıyorum çünkü:KK47:

Sizin gibi luzumsuz insanlarla anlasamam ben konum kapatilsin lutfen imseyede kendimi anlatmama gerek yok butun yazdiklariniz size daha cok yakisir bende baya asagida kaldi

Yırtıcı sokak kedileri adına çok sevindim,parayı bastırıp aldığınız cins kediniz adına da çok üzüldüm.İyiki de o sokak kedilerinden birini almamışsınız.Bence sizin gibi insanların elinde birkaç gün oyuncak olup,sonra sokağa terkedileceklerine sokakta yaşasınlar daha iyi.Eminim aldığınız o cins kedinizi de bir süre sonra sıkılıp terkedersiniz ya da para karşılığında satmaya çalışırsınız.Ben de sizin sokak kedisi dediğiniz kedilerden besliyorum.Hiçbir nankörlüklerini de görmedim.Yemeğini yerken biraz yer sonra yenıma gelir teşekkür edermiş gibi bana sürtünür ve tekrar gidip yemeğini yer.Bazen de eve gelince yemek yedirmeye çalışırım bırak şimdi yemeyi beni biraz sev der gibi kucağıma çıkmaya çalışır.Yemek yemez.Eğer bir canlı sizi ısırıyorsa,tırmalıorsa bu da sizin hatanız,bilgisizliğiniz olsa gerek.Kedinizi tanımaya çalışırsanız,huyunu öğrenirseniz,neye sinirlendiğini,nelerden hoşlanmadığını bilirseniz ve ona göre davranırsanız bir sorun yaşamazsınız.Neyse ben kime anlatıyorumki bütün bunları.Size yeni oyuncağınızla mutluluklar.

vatandaş istediği cevapları alamayınca pek bir içerledi galiba sanırım sarayda yaşıyor pek bir elit galiba burada tanımadığı insanları lüzumsuz ilan etti bizi o karar veriyor çünkü neyin ne olduğuna ama emin ol bu başlıktaki hepimizi toplasan sen kadar lüzumsuz olamayız..iyi ki hiçbirimiz senle aynı seviyede değiliz Allahta sana benzemekten korusun bizi..

Son düzenleme:
X