Saç Kesim Şekilleri Brezilya Fönünü Nerde Yaptırabilirim??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mischaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
158
0
116
Ankara
Kızlar benim saçlarımda hiçbir işlem yok ama her tarafı kırık dolu cansız ve kupkuru.. Birkaç ay önce saçlarım daha güzel görünsün diye keratin bakımı yaptırmıştım yaptırmaz olaydım.. Saçlarımın bir kısmı yandı elime avuç avuç saç geldi kırıklarım iyice arttı o günden beri saçım berbat bir şekil aldı :S Hangi akla hizmet doğrudüzgün tanımadığım bir kuaföre böyle birşey yaptırdım bilmiyorum ama böyle bir sonuç alabileceğimi hiç düşünmemiştim :S Kuaför yapmayı beceremedi ve gitti güzelim saçlarım :'( şimdi saçlarım biraz kendine gelsin daha iyi görünsün diye tekrar keratin bakımı yada brezilya fönü yaptırmak istiyorum nette çok araştırdım doğru ürünlerle düzgün şekilde yapıldığında çok iyi sonuçlar alındığı yazılmış hep.. Ama yine başıma böyle birşey gelecek diye de çok korkuyorum.. Bu yüzden daha önce brezilya fönü yada keratin bakımı yaptırıp memnun kalanlara soruyorum Ankara'da nerede hangi kuaföre yaptırdınız? Bir de kullanılan keratinin markası neydi? Formaldehitsiz, kanserojen olmayan bir keratin kullanan bir kuaförde bu işlemlerden birini yaptırmak istiyorum. Gerçekten çok ihtiyacım var bıktım artık bu saçlarla gezmekten :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…