Kızlar selam ben funda,
tam 1,5 yıl araştırmalarım sonucunda 2 ay önce yaptırdım brezilya fönünü.
Nette kuaförlerde etrafta sürekli sorup araştırdım.ve şu an gerrrçekten çok memnunum.
Eğer saçınızda açma işlemi varsa fön esnasındaki düzleştiricinin yüksek ısıda olması saçları yıpratabiliyormuş.
Ben 1 yıl önce komple açıcıyla açtığım halde (üzerinde en az 25 kez boyama da var tabi)
hiçbişey olmadı.
Dezavantajları
-ilk 3 gün sert ve yağlı bir görüntü var ve yıkamayamak çok kötü
-yapılırken ve sonrasındaki 3 gün düzleştirirken buharlaşan keratin gözleri yakıyor
-yapıldıktan sonraki ilk 15 gün kepek konak ne derseniz o tarz bir deri döküntüsü oluyor kafada
bu ben önce çok korkuttu ama meğer saç derisine yapışan keratinin atılma süreciymiş kendim keşfettim
-
amaaaaaaa
avantajları
-saçlarım ne kıvırcık ne düz saçmasalak bir şekilsizliği vardı ve artık her yıkamadan sonra pırıl pırıl ve hacimliler
-dümdüz değil ama en azından 1 kat fön çekilmiş gibi
-ister ucları düzleştirin üster maşayla kıvırın ister fönle hareket verin
herşekle çok kolay giriyor
-normal kuaförlerde fiyat aralığı 250-400 arası ben grupanyadan aldım 69.90 tl
-o mat küllü sönük saçlarımı hiç özletmedi bana
-sürekli saç şekillendirme derdiyle uğraşmadığım için rahatca uzuyor saçlarım
-çalıştığım için her sabah yarım saat hem uykumdan kazandım hemde şekillendiricilerin harcadığı elektrik parasından
-karşıyaka es kuaförde yaptırdım hatta 3 arkadaş gidip yaptırdık çok memnun kaldık hizmet ve güleryüzden
ama kesimde yaptırmıştım onu hiç beğenmedim çok kötü bir şekil verdiler oda nazar boncuğu oldu
bu konuda her türlü sorunuza açığım çünkü ben yaptırmadan önce çok aradım böyle tecrübeli yorumları
yaptıran tek bir kişiyle görüşebilseydim çok daha önce gider yaptırırdım.
şunu bilin eğer yaşadığınız yerde musluk suyu tuzluysa (sahil kesimi özellikle) bu keratini yıpratıyor saçlar sert oluyor .
Kuaförüm hiçte şampuan veya ek ürün satma meraklısı değildi sadece bize seçenek sundu bizde almadık
çünkü ben araştırmalarımda sadece sülfatsız şampuan olmasının yeterli olduğunu öğrenmiştim ve watsonstan down under nude aldım (12.50 tl) ve çokta memnunum.birde saç serumu kullanıyorum onu hep kullanıodum zaten saç uçlarım kuru olmuyor böylelikle.
Yoksa kuaförlerin verdiği ve kesinlikle bunu kullanmalısınız dediği ürünlerin toplamı 100-300 tl arası değişiyor.
Saçım kremsiz asla taranmazdı ve şimdi yıkayıp çıkıp tarıyorum kurutuyorum salına salına işe gidiyorum.
Ekte iki resim var biri kuaföre giderken yıkayıp çıktığım saçlarım diğeri fönden sonra yıkayıp kurutuuğum saçlarım.
şimdi daha bir güzel duruyor bu resme göre uçlar dışa filan dönünce çok havalı oluyor