Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz paldır küldür girmişim konuya şimdi farkettim..Kusura bakmayın..
Ben yaptıralı 4 ay bitti 5. aya girdim cnm..Zaten ömrü 6 ay..
Hafif bozulmalar var..Bir de ben üzerine boya falan yaptım, baya bi işlem yaptım yani..
Ona rağmen hafif bozulmalar var, ama tülerme denen illet şey hala yok..
Geçtim düzlüğünü falan, bu kadar işlem görmüş saçım kendine geldi..
Keratinlerin bir sürü sahtesi falan çıktı arkadaşlar..Güvendiğiniz yerlerde yaptırın ve içindeki formaldehit oranına mutlaka bakın..Markasını öğrenin ve kendiniz araştırın..Saç bu, ihmale ve dikkatsizliğe gelmiyor..
Bir de bildiğim kadarıyla, her 4-5 sene de bir saçlar kendini ciddi oranda yenilermiş..Özellikle bunu bakım zamanları yaparmış..Saçımıza çeşitli bakım maskeleri, serumlar v.s.. yapıyoruz hani..O dönemlerde ölü saçları dökermişiz ciddi oranda..Sonra düzelirmiş..Miş li mış lı konuşuyorum çünkü net bir araştırmam yok bu konuda..Belki senin de öyle bir döneme denk gelmiştir..
*saçlarınız aşırı derecede çok dökülecek(mevsimlerden dedim,sudan dedim ama bu avuntular boşuna resmen akıyor )
* saçınız düz değil aslında kurutunca düzeliyor, normal fön gibi kurutacaksın nemli kalmayacak yoksa saçın yine kıvır kıvır( bunu yapana kadar fön çekersin hemde daha düz olur)
*kuaförün neyden ne kadar daha fazla para çarpsam diye durmadan düşünecek( yok en iyi malzemeyi kullanıyorum, yok şampuan şu kadar, yok saç kremi al o olmadan olmaz etc.):26:
*alttan uzayan saçların kıvırcık çıkacak
* hem 6 ay diyorlar ya tamamen yalan 3 ay sonra gidip bakım adı altında tekrar keratin geçiyorlar üzerine
bütün bunlara tamam diyorsanız yaptırın ama ben çok pişmanım, dökülen saçlarıma çok üzülüyorum :18:
*saçlarınız aşırı derecede çok dökülecek(mevsimlerden dedim,sudan dedim ama bu avuntular boşuna resmen akıyor )
* saçınız düz değil aslında kurutunca düzeliyor, normal fön gibi kurutacaksın nemli kalmayacak yoksa saçın yine kıvır kıvır( bunu yapana kadar fön çekersin hemde daha düz olur)
*kuaförün neyden ne kadar daha fazla para çarpsam diye durmadan düşünecek( yok en iyi malzemeyi kullanıyorum, yok şampuan şu kadar, yok saç kremi al o olmadan olmaz etc.):26:
* hem 6 ay diyorlar ya tamamen yalan 3 ay sonra gidip bakım adı altında tekrar keratin geçiyorlar üzerine
bütün bunlara tamam diyorsanız yaptırın ama ben çok pişmanım, dökülen saçlarıma çok üzülüyorum :18:
merhaba
ya ben de yaptırmayı düşünüyorm,anadolu yakasında önerebileceğiniz güvenli bir yer var mı ?
ben 2 hafta once yaptirdim.ilk gunler rüya gibiydi.simdi dökülen saçlarımi topluyorum.tamam cidden daha rahatim sacim daha duz ama dumduz degik yani cidden fon çekmek lazım ki dumduz olsun.bi gun kurutma makinesiz kurutcam bakal*saçlarınız aşırı derecede çok dökülecek(mevsimlerden dedim,sudan dedim ama bu avuntular boşuna resmen akıyor )
Bende adanadayim sacimi cok kisa kestirdim surekli fonletemem ve bebegim var kendimde ugrasamam rica etsem cvplaya bilirmisin nerede yaptirdiginicanım annemın bı arkadası grupfonıdekı fırsatlardan almıs adanada bı kuafor cok memnun kalmıs daha dun arkadasıma yaptırdık yıne aynı yer antepten falan gelenler war brezılya fönu ıcın demıs hangı ılacı kullandıgını bılmıoum sormak hıc aklıma gelmedı
ama boya yapar gıbı tek tek tutam alıp saca suruyor yarım saat beklıo sonra hııc yıkamadan sac duzlestırıcısıle duzlestrıo ertesı gun yıne gıdılıo yıne aynı tarz ıslemler yapıomus ama ii bı yer oldugu surece sorun olmuo hata cook memnun kalınıo dıe bılıoum grupfonıdekı fırsatlar da geneld guzel kuaforler oluo ama sen yıne d bı arastr iice arayıp soradabılırsınn bılgı almak ıstıoum gıbı:))