Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu kişiden kişiye değşiyor. benim etrafımda yaptıran herkes menun onların kuaförü uvenix diye birmarka kullanmış, benimki, beox tu şehir fırsatından almıştım. ilk denemede olmadı , kıvırcık değilde dalgalı oldu, sonra 1 ay sonra ücretsiz olarak bir daha yaptı ama yine olmadı. mart gibi arkadaşlarımın kuaförlerinde yaptırmayı düşünüyorum. bu arada benimde saçlarım çok dökülüyor ondan mı acaba?
bende kararsız kaldım, arkadaşımda o kadar güzel olduki pırıl pırıl ve düz saçları oldu, açıkçası beni cezbeden pırıl pırıl olması
bir de doktora gitmeyi düşünüyorum kanda feritin bakılması gerekiyormuş.
Kusura bakmayın ama sizin kuaförünüzde sorun varmış..Ben de 4 ay önce yaptırdım, ve berbat ettiğim saçlarımı tam manasıyla kendine getiren keratin yüklemesi oldu..Şimdi başlığımızda keratini kendimiz alıp kendimiz uyguluyoruz..
Doğru ürün doğru şekillerde kullanıldığı takdirde, ne saçlarınız dökülür, ne de bahsettiğiniz sorunlar yaşanır..
Ben hayatımda saç ile ilgili bir uygulamadan hiç bu kadar memnun kaldığımı hatırlamıyorum..