• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Brezilya fönü şampuanı

cilek.yagmuru

Nirvana
Pro Üye
31 Temmuz 2009
10.662
53.707
1.123
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Dün brezilya fönü yaptırdım. Daha önce de yaptırıp memnun kalmıştım ama ilk yaptırdığımda ürünün kendi şampuanını almıştım. Bu defa o kadar para vermek istemedim şampuana. Araştırdıkça kafam karıştı. En son otacı argan şampuan aldım. İçeriği brezilya fönüne uygun gibi görünüyor. Yine de tereddüt ediyorum bozar mı diye. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. :31:

Merhaba arkadaşlar,
Dün brezilya fönü yaptırdım. Daha önce de yaptırıp memnun kalmıştım ama ilk yaptırdığımda ürünün kendi şampuanını almıştım. Bu defa o kadar para vermek istemedim şampuana. Araştırdıkça kafam karıştı. En son otacı argan şampuan aldım. İçeriği brezilya fönüne uygun gibi görünüyor. Yine de tereddüt ediyorum bozar mı diye. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. :31:

İçeriği burada yaz sana uyar mı uymaz mı söyleyeyim...

İçeriği burada yaz sana uyar mı uymaz mı söyleyeyim...

Teşekkür ederim :16:

dejonized water,disodium, cocly glutamate, sodium cocoyl glutamate, cocamidopropyl betaine, disodium cocoamphodiacetate, laurenth-7 citrate, panthenol, dicapryl ether, decyl glucoside, gliseryl oleate, organic argan oil, polyquaternium-10, potassium sorbate, sodium diacetate, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane triolate, laurenth-2.

istediğiniz buydu sanırım. bilmediğim için tüm bileşimi yazdım :(
bir de kutuda SLES, SLS, sülfat, paraben, formaldehit, silikon içermez yazıyordu.

Teşekkür ederim :16:

dejonized water,disodium, cocly glutamate, sodium cocoyl glutamate, cocamidopropyl betaine, disodium cocoamphodiacetate, laurenth-7 citrate, panthenol, dicapryl ether, decyl glucoside, gliseryl oleate, organic argan oil, polyquaternium-10, potassium sorbate, sodium diacetate, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane triolate, laurenth-2.

istediğiniz buydu sanırım. bilmediğim için tüm bileşimi yazdım :(
bir de kutuda SLES, SLS, sülfat, paraben, formaldehit, silikon içermez yazıyordu.

İçerik uygun canım gayet iyi görünüyor kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim.Malum bizim keratin ekibi arayışta :1:

Merhaba arkadaşlar,

Nasil yani canim brezilya fonu derken bole.kivir kivir dimi o sampuni kullanjnca olemi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil yani canim brezilya fonu derken bole.kivir kivir dimi o sampuni kullanjnca olemi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Brezilya fönü saçın belli bir süre düz kalmasını sağlayan bir uygulama kıvırcık,dalgalı saçları düzleştiriyor.

Kızlar merhaba brezilya fönü yaptırdım ama çok büyük bir derdim var konu ise şampuan .kuaförüm bana içinde sülfat olan bi şampuan sattı işe yetişme kaygısıyla dalgınlığıma geldi bayagı ıyı de para ödedim aslında şampuanın biraz da ismine kandım sanırım loreslşn keratin şampuanı.ne yapmalıyım gidip sorsam mı sizce

Merhabalar, 2 gün önce brezilya fönü yaptırdım ve yarın ilk yıkamayı yapıcam. Saçlarım kepekli olduğu için kuaförün verdiğini almadım gidip eczaneden vichy dercos sensitive isimli şampuanı aldım. İçeriğinde sülfat yok dedi eczacı ve aldım. Ama sanırım tuz da olmaması gerekiyormuş içeriğini yazsam bana yardımcı olabilir misiniz kullanabilir miyim bu şampuanı? Kullanamazsan kepekli saç için uygun brezilya fönü şampuanı nedir?
İçerik: 1064584 D - aqua/water, sodium methyl cocoyl taurate, laureth-5 carboxylic acid, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, bisabolol, farnesol, hexylene glycol, lactit acid, peg-150 distereate, peg-55, polyquaternium-10, propylene glycol, salicylic acid, sodium benzoate, sodium hydroxide, sodium lauroyl glutamate, parfum/fragrance

Back
X