kesinlikle içerik olarak süper cnm ama uygulanmış halini bilmiyorum ilk etapta alalım dedim arkadaşlara ama çok pahalı geldi
ee bu kez bu ürünü alalım.. birleşelim.. birlikten kuvvet dogar ne de olsa..:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle içerik olarak süper cnm ama uygulanmış halini bilmiyorum ilk etapta alalım dedim arkadaşlara ama çok pahalı geldi
ee bu kez bu ürünü alalım.. birleşelim.. birlikten kuvvet dogar ne de olsa..:))
Başlık ve paylaşım için çok teşekkürler A&S ve en önemlisi hiç tanımadığın bizlere yardımın için.. Kılıçbalığının başlığını hiç atlamadan 500 küsür sayfayı okudum inşallah en kısa zamanda kendimi ayarlayıp ben de almak istiyorum inşallah zamanı tutturabilirim..
canım benim keratinim de geldi cuma günü..
iki gündür nete girme fırsatım olmadı, çok teşekkür ederim.
en kısa zamanda uygulayacağım..
A&S
QOD keratini araştırdım fakat uyguluyan birini bulamadım.. ama piyasanın en iyisi olduğunu düşünüyorum.. fakat sizde birebir diğer markayı uyguladığınız için ondan mı alsak karar veremedim.. ama sen ondan alıcağın zaman beni mutlaka listene al.. 250ml yeter bana.. tşk şimdiden..
A&S ben de aldım keratini, çok teşekkür ederim tekrar :) bişey merak ettim saçların şimdi dümdüz mü yoksa düzleştirmene ya da fön çekmene gerek kalıyor mu ?
A&S canım msjını aldım. ben şimdi aile fertlerine ulaşıp sana son durumu bildircem :) 2 litre demiştim ama bir litre isteyeceğim galiba senden :) bazıları yan çizdi sana haber edeceğim ben