- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
kızlar saçlarımı yıkadım inanamıyorum mükemmel olmuş ellerimi saçımdan alamıyorum
kızlar ailemdeki diğer bayanlarda heveslendi 1 inde 1 alım daha yapıyorum en önce kendimede 500 ml alıcam ama fiyat artmış daha öncede söylemiştim 360 olmuş ama içeriğide bir parça daha ii olmuş öyle dediler almak isteyenler yazsın liste yapıcam 1ine kadar bekliyorum isteyenleri
Saçının son halini paylaşır mısın? Çok merak ediyorumm
özel mesaj gönderdim canım.
cnm mesaj kutun dolmuş mailini at yollarım
cnm mesaj kutun dolmuş mailini at yollarım
Tek kelimeyle muhteşem olmuş!! Hem de kıvırcıktı değil mi senin saçın?
Çok başarılı uygulamışsın, tebrik ederim..
kabarık kıvırcık ve asiydi şimdi yumuşacık ve düz ellerim dünden beri saçımda toka tutmuyor sen neden umutsuzluğa kapıldın olmadı diyorsun
Ya benim saçlarım normalde çok dalgalı falan değil, normalde düzleştirdiğim gibi oldu. Pek bir farkı yok.
Yıkanınca gidecek diye çok korkuyorum
Sen tam 3 gün bekledin mi?
evt cnm çarşamba gece yaptım dün geceyıkadım tam 72 saat bence olmuştur cnm ya her sabah akşam düzelt mutlaka
hanımlar kullandığınız markayı özelden msj atarsanız duacı olurum yaa.. burdan sizin keratin almanızı bekleyip zaman geçiremıorum.. bende uygulamak istiyorum.. özellikle kullanıp memnun olan hanımlar yardımmm lütfen..
yazdığım yorum uçmuş sanırım cnm ben çok memnun kaldım o yüzde tekrar alıcam zira elimde çok yok 500 ml alıcam kendime ve tabi ev halkımada özele grerk yok topikte yazıyor style marka istersen 15 inde sanada alabilirim fiyat artmış ki zaten biliyorduk 360 olmuş bir miktar içeriğide iyileşmiş piyasada eski sürümleri var bilgineee
yazdığım yorum uçmuş sanırım cnm ben çok memnun kaldım o yüzde tekrar alıcam zira elimde çok yok 500 ml alıcam kendime ve tabi ev halkımada özele grerk yok topikte yazıyor style marka istersen 15 inde sanada alabilirim fiyat artmış ki zaten biliyorduk 360 olmuş bir miktar içeriğide iyileşmiş piyasada eski sürümleri var bilgineee
,Canım sen ürünü nereden alıyorsun? Şimdi değil ama yaz sonuna doğru ben de alacağım yüklü miktarda ama nereden ulaşacağımı söylersen çok sevinirim
evet bende almak istiyorum.. ne kadar vermem gerektiğini de yazarsan çok ii olur.. birde kaç ml alıcam? sevindim yaa:)
Canım sen ürünü nereden alıyorsun? Şimdi değil ama yaz sonuna doğru ben de alacağım yüklü miktarda ama nereden ulaşacağımı söylersen çok sevinirim
elizabeth bath msj için tşkkrler.. birde ben şu markayı buldum ''QOD GOLD Alquimist Mask Original Brezilya Keratin Terapisi'' bu nasıl sizce. fda onaylı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?