canım yıkama süreci dolana kadar, hergün saçlarını sabah akşam düzleştirmeyi unutma.
Ay çook heyecanlıyım. Ellerine sağlık A&S bakalım yıkadıktan sonra nasıl olacak =)
Sen de helal et ayrıca hakkını..
A&S saçların normalde dalgalı mıydı nasıldı? bu arada bayıldım saçlarına, rengi çok hoşmuş :)
yapıyorum cnm bugün sabah yaptım bu sefer 210 la düelttim yarın 200 yaparım yakmayalım saçı bide sana sorayım dedim fönle kurutunca saçların düm düz olmuşmuydu senin
en zoru bu zaten beklemek bakalım inş ii olur bu arada helal olsun
resmen kıvrcık kabarık hani bi rekleamda varya kadın saçları kabarık diye kel birinin arksına geçiyor ya işte öyle rengine gelince geçenlerde boyadım çok üzüldüm güya kahveydi siyah odu ama keratin açtı süper bi renk oldu güneşte bi resim çekip koyarım yarın parıl parıl resmen
A&S nerden temin ettiniz ürünü bizde alalım yaa(
hadi ya saçlarını böyle dümdüz ve parlak görünce tahmin edemedim o kadar kıvırcık olduğunu, tek başına yapmışsın bi de :) hadi bakalım eminim ki çok güzel olucak :)
A&S canım eline sağlık güzel görünüyor saçların :) ikinci bi alımdan bahsetmişsin canım :) o zaman haber verebilir msin? ben de almak istiyorum ama biraz fazla olacak2 lt kadar yani mümkünse eğer
yapıyorum cnm bugün sabah yaptım bu sefer 210 la düelttim yarın 200 yaparım yakmayalım saçı bide sana sorayım dedim fönle kurutunca saçların düm düz olmuşmuydu senin
Benim keratinim gelmiş ama evde olmadığım için gitmişler tekrar. Yarın alacağım inşallah :)
Çok teşekkürler tekrar A&S
Benim keratin de cuma günü geldi,tekrardan çok teşekkürler A&S.
yok canım dümdüz olmadı.Kurutma işlemim uzun sürdü zor kuruyo çünkü.Birde arkadaşlar fön sırasında saçı sadece kurutun.Fırçayla fön çekmeyin yani. Bu şekilde yapan arkadaşlar olmuş o yüzden hatırlatmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?