• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri brazillian keratin hair treatment/straightening

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yaaa şu işlemi koskocaman izmirde yapan birini bulamadık kiiii : (
KIZLAR BEN YAPTIRDIM :)

ben buldum ve yaptırdım hemde bu site sayesinde :)duyd-gu arkadaşımın tavsiyesi ile gittim izmirde yapan hiç duymamıştım ama varmış izmirde yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim hatay hıfsıssıhha semtinde kuaför mahmut ve serkan isterseniz telefonunu vereyim kendiniz bire bir görüşün 2322852677.nano keratinmiş işlemin adı kıvırcık kabaran yada yıpranık saçları dümdüz yapıor ben yaptıralı 2 hafta oldu hala inanamıyorum sanki saçlarım ömür boyu düz kalacak gibi keşke öle olsa ama 5 yada 6 ay sonra tekrar kıvırcık olacak.fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum benim saçım baya bi gür ve kıvırcıktı 400tl ye yaptılar 6 ayda bir 400tl veririm seve seve.saçlarım önce yıkandı kurutuldu keratin sürüldü aynı boya gibi yarım saat bekledim sonra 230 derece yada 250 deremiydi özel bir presle düzleştirildi o şekilde 3 gün yıkamadan kullandım 3.gün gittim yıkandı bi serum gibi bişey sürdüler tamam dediler inanamadım saçlatımı kuruttuklarında sanki fön çekilmiş gibiydi hala yıkıyorum ve fönlü gibi bu arada saçlarımda röfle var baya bir sarışınım ama hiç yıpranma olmadı.5 ay sonra tekrar yaptıracagım:):64::64::64::64::74:

canlarım ben halis mulis kendisi brezilyadan gelip ingilterede kuaför salonu açmış birine yaptırdım ve şunu söliyim işlem olayları bile farklı yok saçını yıkamaymış yok üç gün toka takmıcakmışsın yok 3 ay sonra saçım dipten çıkınca nolucakmış böle şeyler yok....
benim şu an neredeyse 2 ay tamamlanmış olacak...kısaca anlatayım size
bütün işlemler 3 saatte bitti ve hemen arkasından saçım yıkandı hatta ingiltere malum yağmur demek sırf inatla yağmura çıktım we sevinçten göbek atacaktım nerdeyse artık saçlarım düz diye yani bu türkiyede ne yaptıklarına dair bi fikrim yok ayrıca o işlem gören yerler kesilene kadar düz kalacak olayı da yok benim işlemimde saçın yapısına göre 3 aydandan sonra yavaş yavaş etkisi kayboluyor ve saçlarınız eski halini alıyor ne yıpranma ne de başka bişi olmuyor en azından benim cebimde yanmadı 120 tl sına mal olmuş oldu yaklaşık...ve dediğim gibi şu an 2 ay bitti pırasa gibi düz değil ama dalgalıda değil tam istediğim gibi yavaş yavaş eski haline de dönecek dip derdide yok..
işte gerçek brazilian keratin budur arkadaşlar saçınız keratinle kaplanır zaman geçtikçe eski haline geri döner saçı yıpratan kalıcı bi işlem değildir3-4 aylık düz kullanmanızı sağlayan kaplama yöntemi gibi düşünebilirsiniz benim tecrübelerim bu kadar...

Peki saçını dalgalı veya kıvırcık yapmak istediğinde yapabiliyor musun?

Arkadaşlar...

Brezilya Fönünü Şişli de bulunan Last Point adlı güzellik salonunda yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Saçlarım eskisinden daha canlı, parlak ve dümdüz görünüyor. Ben bu işlemi yaptırmadan önce çok araştırdım ve hiçbir zararı yok ayrıca saçı da besliyor.
İlker yavrutürkü bende aradım araştırdım.. Orda Maxi Brezilia Keratin kullanılıyor... Maxi firmasını aradım.... İstanbulda 2 yere veriyorlarmış ürünlerini anadolu yakasında ilker yavrutürk avrupa yakasın şişlide bulunan Lastpoint Kuaför diye cevahir alışveriş merkezine yakın cadde üzerinde olan bir salon.. Fiyatları da çok uygun. Düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. ........bilgi için mail atın.. çok detaylı ve açıklayıcı broşürlerini atıyorlar... ( ww.lastpoint.biz......Last Point Kadn Erkek Kuafr & Guzellik ve Zayflama Merkezi :. / (212) 219 64 06 - 07 )............

Peki hep düz mü kullanmak gerekiyor? Ben arada maşayla bukle yapmak da isterim. Bu mümkün mü biliyor musun?

bence arkadaşlar yaptırmadan önce ve yaptırdıktan sonra resim eklenmesi daha tatmine dici bir cevap olur...yanlız iki ayrı uygulama gördüm ben bu topikte birisi 3 gün yıkamadan duruyor sonra yıkanıyor bir diğer arkadaşın dediğiede işlem yapıldıktan sonra yıkanıyor hangisi doğru?

KIZLAR BEN YAPTIRDIM :)

ben buldum ve yaptırdım hemde bu site sayesinde :)duyd-gu arkadaşımın tavsiyesi ile gittim izmirde yapan hiç duymamıştım ama varmış izmirde yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim hatay hıfsıssıhha semtinde kuaför mahmut ve serkan isterseniz telefonunu vereyim kendiniz bire bir görüşün 2322852677.nano keratinmiş işlemin adı kıvırcık kabaran yada yıpranık saçları dümdüz yapıor ben yaptıralı 2 hafta oldu hala inanamıyorum sanki saçlarım ömür boyu düz kalacak gibi keşke öle olsa ama 5 yada 6 ay sonra tekrar kıvırcık olacak.fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum benim saçım baya bi gür ve kıvırcıktı 400tl ye yaptılar 6 ayda bir 400tl veririm seve seve.saçlarım önce yıkandı kurutuldu keratin sürüldü aynı boya gibi yarım saat bekledim sonra 230 derece yada 250 deremiydi özel bir presle düzleştirildi o şekilde 3 gün yıkamadan kullandım 3.gün gittim yıkandı bi serum gibi bişey sürdüler tamam dediler inanamadım saçlatımı kuruttuklarında sanki fön çekilmiş gibiydi hala yıkıyorum ve fönlü gibi bu arada saçlarımda röfle var baya bir sarışınım ama hiç yıpranma olmadı.5 ay sonra tekrar yaptıracagım:):64::64::64::64::74:

teşekkürler sonunda bi cevap veren arkadaş buldum :)
Ben sordum saçlarımı göstersim 500 dedi bana pahalı geldi. genelde hep fiyat o zaten.
Bi de çok yeni. herkes daha yenii duyuyo.
bana arkadaşım söyledi güzellik salonunda çalışıyo, aslında yapılan işlemin ve kullanılan malzemelerin toplamda ücreti 70 tl anca bulur dedi, ama çok daha yeni olduğu için fiyatı pahalı.
Bende biraz bekliyim diorum mutlaka fiyatı düşücek.

BU ARADA BENİM GİBİ SAÇLARI GÜR,KABARAN, YIKANDIKTAN SONRA ŞEKİL VEREMEYENLER İÇİN Bİ TAVSİYEM VAR,
ÇOK MEMNUN KALICAKSINIZ.
BANYODAN SONRA SAÇLARINIZI TARAYIN VE KURULAYIN HAVLU İLE,
ELİNİZE '' BEBEK YAĞI '' ALIN, ÇOK FAZLA DEĞİL !!!
SONRA SAÇLARINIZA SÜRÜN.
Bİ BAKIN NE OLUCAK !!!
: )) BEN BUNU ÖĞRENMEMİŞ OLSAYDIM KAÇA KAÇ YAPTIRICAKTIM. AMA BEBEK YAĞI SÜRDÜKTEN SONRA SAÇLARIM ZATEN DALGALI SU DALGASI GİBİ DURUYO. ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE YUMUŞACIK.HELE HELE KOKUSU : )

kızlar bu brezilya fönü ile strait terapi farklı uygulamalarmı.hangisi daha iyi bilginiz varmı?acil cevaplarsanız sevinirim..

ben yaptırdım canım straıght therapyroflelı saclara olmuyormus brezılya fonu oluyormus ben onu yaptırdım bılıyormusun cok guzel oldu hemde ucuza 200tlye yaptırdım hatta su kuaföre mın kuaför uskudarda super yapıyor ve bayada yapıyor numarasını yazım yarın ara ogren ıstersen 0216 343 64 38

ben konyadayım canım.burda bir kuaföre sordum; saçlarım omzumda 120 tl ye yapacak nasıl sence fiyatı?

kızlar ilker yavrutürk un videoları var uzman tv de brezilya fönü hakkında.ben kadıkoyde wella kuaföre sordum 300 tl dedi benim saçlarım kıvırcık ve boyun hizamda ilker yavrutürk 550 dedi.bu ne fiyat farkı bole ya...anlamadım kızlar valla bende cok ıstıorm yaptırmayı.300tl iyi fiyat ama nasıl yaparlar korkuorm yaw....

kızlar ilker yavrutürk un videoları var uzman tv de brezilya fönü hakkında.ben kadıkoyde wella kuaföre sordum 300 tl dedi benim saçlarım kıvırcık ve boyun hizamda ilker yavrutürk 550 dedi.bu ne fiyat farkı bole ya...anlamadım kızlar valla bende cok ıstıorm yaptırmayı.300tl iyi fiyat ama nasıl yaparlar korkuorm yaw....

Herhalde Kadıköy-Bağdat Caddesi arasındaki kira farkındandır. Kalite farkı var mıdır bilmiyorum. İkisini de birer kere deneyip fark yoksa 300'lük yere yaptırabilirsin. Nasıl olsa en geç 6 ayda bir yaptırmak gerekiyormuş. Bir iki farklı yer denenebilir. Bu arada yaptırırsan sorar mısın, bu işlemi yaptırdıktan sonra arada kıvırcık yaptırabiliyor muyuz ve yaptırabiliyorsak bu saçın düzlüğüne zarar veriyor mu.

cnm kıvırcık yapılabiliyomu nasıl oluo arar sorarım.ya 300 tl iyi fiyat ama saçıma bişi olurmu die korkuorm ben cesaret edemiorm bi türlü......

cnm kıvırcık yapılabiliyomu nasıl oluo arar sorarım.ya 300 tl iyi fiyat ama saçıma bişi olurmu die korkuorm ben cesaret edemiorm bi türlü......

Sağol canım. O zaman öteki yere yaptır. 6 ay sonra da 300'lük yere yaptırıp arada fark var mı anlamış olursun. O arada o 300'luk yer de daha çok kişiye uygulama yapıp tecrübe kazanmış olur. İlker Yavrutürk bu sistemi ilk uygulayanlardan diye biliyorum.

Back