KIZLAR BEN YAPTIRDIM :)yaaa şu işlemi koskocaman izmirde yapan birini bulamadık kiiii : (
ben buldum ve yaptırdım hemde bu site sayesinde :)duyd-gu arkadaşımın tavsiyesi ile gittim izmirde yapan hiç duymamıştım ama varmış izmirde yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim hatay hıfsıssıhha semtinde kuaför mahmut ve serkan isterseniz telefonunu vereyim kendiniz bire bir görüşün 2322852677.nano keratinmiş işlemin adı kıvırcık kabaran yada yıpranık saçları dümdüz yapıor ben yaptıralı 2 hafta oldu hala inanamıyorum sanki saçlarım ömür boyu düz kalacak gibi keşke öle olsa ama 5 yada 6 ay sonra tekrar kıvırcık olacak.fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum benim saçım baya bi gür ve kıvırcıktı 400tl ye yaptılar 6 ayda bir 400tl veririm seve seve.saçlarım önce yıkandı kurutuldu keratin sürüldü aynı boya gibi yarım saat bekledim sonra 230 derece yada 250 deremiydi özel bir presle düzleştirildi o şekilde 3 gün yıkamadan kullandım 3.gün gittim yıkandı bi serum gibi bişey sürdüler tamam dediler inanamadım saçlatımı kuruttuklarında sanki fön çekilmiş gibiydi hala yıkıyorum ve fönlü gibi bu arada saçlarımda röfle var baya bir sarışınım ama hiç yıpranma olmadı.5 ay sonra tekrar yaptıracagım:)