kızlar türkiyede ilk benmi yaptırdım acaba :) kuaförüm izmirde ilk bana yapıldığını söyledi ama inanmamıştım yoksa bu gerçekmiymiş çok şaşırdım yaklaşık 2 hatat 3 hafta önce yaptırdım ama bu kadar güzel bi uygulama olamaz hakkatten çok menmunun ve inanılmaz bi ürün hem yanık saçlarım düzeldi hem saçlarım 6 ay kalıcı olduğunu söyledi kuaförüm ama benim saçım biraz çabuk uzar 4 ayda yeter bana ve bu islemi sürekli yaptırabileceğimi söyledi yani yıpratmanın aksine dahada sağlıklı oluyormuş çünki keratin yükleniyomuş saçlarıma.izmirde yaptırmak isteyen olursa yardımcı olurum.diğer yazışmalarımda adres verdim her yerede vermeyim özelden yazıan olursa yardımcı olurum.
yaa anlamıyorum herkes çok güzel sonuç aldım diyo ama, açıklayıcı bi mesaj yazmıyo.
işlemler şöyle oldu, şurda ki kuaföre gittim vs vs,
herkes çok güzel oldu dio,, her halde salak değiliz elbette güzel olmuştur ama açıklayıcı mesajlar yazın bizi de bilgilendirin kötükedihüso
biyerle konuştum cnm bakalım eğer bu dediğimiz şeyi yapıolarsa yaptırıcam haftaya gidip konuşcam eğer buysa yaptırırısam anlatırım merak etme adım adım anlatırım yerimseniben
ama istanbulda bu yer sen uzaksın biraz
Bende yaptırmayı düşünüyorum kızlarr... ama straight therapy mi brezilya fönü mü ona karar veremedim.
ilker yavrutürk ile konustum saçlarımı görmedi ama tarif ile 700-800 tl arası tutar dedi bide bakırköy incirlide keratin kaplama yani brezilya fönü diye adlandırılan işlemi yapan bir küaför buldum normalde 400TL imiş fiyatı şuan kampanya var 300Tl'ye yapıoruz dedi benim saç uzunluğum için.. çok kararsız kaldım ilker bey konunun uzmanı pişman olucağımı sanmam ama çok pahalıdiğeri ucuz ama ya kötü olursa diye düşünmeden de edemiyorum 29 Ekime kadar karar vermem lazım mafoldumben
canlarım ben halis mulis kendisi brezilyadan gelip ingilterede kuaför salonu açmış birine yaptırdım ve şunu söliyim işlem olayları bile farklı yok saçını yıkamaymış yok üç gün toka takmıcakmışsın yok 3 ay sonra saçım dipten çıkınca nolucakmış böle şeyler yok....
benim şu an neredeyse 2 ay tamamlanmış olacak...kısaca anlatayım size
bütün işlemler 3 saatte bitti ve hemen arkasından saçım yıkandı hatta ingiltere malum yağmur demek sırf inatla yağmura çıktım we sevinçten göbek atacaktım nerdeyse artık saçlarım düz diye yani bu türkiyede ne yaptıklarına dair bi fikrim yok ayrıca o işlem gören yerler kesilene kadar düz kalacak olayı da yok benim işlemimde saçın yapısına göre 3 aydandan sonra yavaş yavaş etkisi kayboluyor ve saçlarınız eski halini alıyor ne yıpranma ne de başka bişi olmuyor en azından benim cebimde yanmadı 120 tl sına mal olmuş oldu yaklaşık...ve dediğim gibi şu an 2 ay bitti pırasa gibi düz değil ama dalgalıda değil tam istediğim gibi yavaş yavaş eski haline de dönecek dip derdide yok..
işte gerçek brazilian keratin budur arkadaşlar saçınız keratinle kaplanır zaman geçtikçe eski haline geri döner saçı yıpratan kalıcı bi işlem değildir3-4 aylık düz kullanmanızı sağlayan kaplama yöntemi gibi düşünebilirsiniz benim tecrübelerim bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?