• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Brazilian Blowout

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
96
Ankara
Arkadaşlar dün grammyleri izlerken Julliana Rancic bir ürün tanıttı Brazilian Blowout diye saçları düzleştiriyormuş bende merak araştırdım.Şimdi bu ürünün içinde kimyasal yok denecek kadar azmış ve saça zarar vermiyormuş. Diğer düzleştiricilerle farkı bu ve saçı tamamen düz yapmamasıymış.Yani saçı hafif dalgalı daha doğal bi hale getiriyormuş.Asla elektiriklenme yapmıyormuş ve saçlar çok parlak oluyormuş tabiri caiz ile ipek gibi. Ben kullanmadım bilmiyorum ama Hollywood' da çok popülermiş bu işlem Nicole Richie,Asley Tisdale,Jennifer Aniston,Jennifer Garner bu işlemi yaptıranlar arasındaymış.Orada bunu kuaförlerde yapıyorlarmış 350$ a ama ben araştırdım tabiki de ürünü kendimiz uygularsak çok daha ucuza geliyormuş Yani bildiğin Hollywood kuaförü kazığına yapıyorlarmış.Bu ürünü herkese uygulayabiliyormuş röfleli falan farketmezmiş.Eğer saç aşırı kıvırcıksa onu dalgalı,dalgalıysa düz yapıyormuş. 4 ay dayanıyormuş. İşlem 90dk sürüyormuş. Saçınızda bu ürün varken istediğiniz şeyi yapabiliyormuşsunuz boya,yüzme vb. Ama en önemlisi saça zarar vermemesi. Sitesinde videolar var orada nası yapacağımızı anlatıyor. Önce saçımızı bu ürünün şampuanıyla yıkıyoruz sonra ürünü sürüyoruz kuruyunca düzleştirici ile düzleştiriyoruz bu kadar.Şimdi bu ürün Türkiye'de var mıdır bilmiyorum ama isterseniz eBay de falan bulursunuz yani umarım :=) E benden bu kadar

kıvırcık saçı dalgalı yapıyorsa kıvırcık halini tercih ederim dalgalı da pek hoş durmuyo ya da ben beğenmiyorum ama zarar vermemesi çok iyi canım kıvırlar düzleştirilecek diye ne kadar zarar görüyorlar:/

ben yaptırdım
çok süper oldu saçlarım.

çok açık bir sarı idi dolayısı ile kırık ve elektiriklenmiş saçlarım vardı üstüne kendi rengine boyattım saçımı ama gene de çok bakımsız ve kötü duruyordu.
bir arkadaşımın tavsiyesi ile yaptırdım. çok menunum 5 ay oldu halen çok iyi.
gerçi benim saçlarım kıvırcık değil.

bu sadece kıvırcık saça uygulanmıyor bir nevi bakım gibi bir şey.
şimdi ipek gibi oldu kesinlikle tavsiye ederim.

çok pahalı ama kesinlikle değer hihoyyyt

ben yaptırdım
çok süper oldu saçlarım.

çok açık bir sarı idi dolayısı ile kırık ve elektiriklenmiş saçlarım vardı üstüne kendi rengine boyattım saçımı ama gene de çok bakımsız ve kötü duruyordu.
bir arkadaşımın tavsiyesi ile yaptırdım. çok menunum 5 ay oldu halen çok iyi.
gerçi benim saçlarım kıvırcık değil.

bu sadece kıvırcık saça uygulanmıyor bir nevi bakım gibi bir şey.
şimdi ipek gibi oldu kesinlikle tavsiye ederim.

çok pahalı ama kesinlikle değer hihoyyyt

nerde yaptırdın kendin mi yaptın benim saçım dalgalı ipek gibi olmasını çok isterimopuyorumnanaktan

ben de 3 gün önce Yeşilköy Mali kuaförde brezilya fönü yaptırdım, bugün bakımına gidicem, bakalım yıkadıktan sonra da böyle düz olacak mı? bir de bana tuz içermeyen şampuan vs kullanmamı önerdiler, bu işlemi yaptırıp şampuanını alan ve faydasını gören var mı? boşuna almıyim diyorum 80 TL ama faydası da varsa kullanmak isterim...

Merhaba toplam ne kadara yaptırdınız acaba?Bir de saçınız çok mu kıvırcıktı?

hayır, saçım hafif dalgalı ama yıllardır röfleden dolayı ve saçımın cinsi kalın telli ve kuru olduğundan dolayı özellikle uçlarda kabarma ve sağlıksız bir görüntü oluşuyordu, hani süpürge gibi deriz ya. gerçi saçımı omuz hizasında kestirdim ve koyu renge boyattım ama uçlardaki dalgalanma ve uçuşmalar yok olmadı. şehir fırsatından 275 TL ye aldım normal fiyatı 600 TL

saçlarında yıpranma dökülme vs oldu mu? yoksa ahenkle dans mı ediyorlar?

Bu nasıl bi şey yaa kızlar ben anlamadım ki :S
yani defriz gibi bi şey mi oluyo

Kullanılan şampuanın özelliği sülfatsız olması,şampuanın içeriğinde deterjan muadili ürünler olmadıgı için aşırı köpürmüyor,saçtaki etken maddeleri arındırıyor saçtaki bagların daha saglıklı sabitlenmesi saglanıyor,birde şunu iyi anlamak lazım,brezilya terapide asıl amaç saça keratin yüklemek daha saglıklı görünmesini saglamaktır,düzlük tabiiki saç telleri dkeratin doldugu için daha saglıklı ve parlak gözüküyor,bakım amaçlı süper bir ürün,600 400 çok uçuk fiyatlar bunlar,şehir fırsatında kuaförün kazancı olmuyorki 600 den 275 e düşüyor bence müşteriyi kandırmak bu.

Back