Arkadaşlar dün grammyleri izlerken Julliana Rancic bir ürün tanıttı Brazilian Blowout diye saçları düzleştiriyormuş bende merak araştırdım.Şimdi bu ürünün içinde kimyasal yok denecek kadar azmış ve saça zarar vermiyormuş. Diğer düzleştiricilerle farkı bu ve saçı tamamen düz yapmamasıymış.Yani saçı hafif dalgalı daha doğal bi hale getiriyormuş.Asla elektiriklenme yapmıyormuş ve saçlar çok parlak oluyormuş tabiri caiz ile ipek gibi. Ben kullanmadım bilmiyorum ama Hollywood' da çok popülermiş bu işlem Nicole Richie,Asley Tisdale,Jennifer Aniston,Jennifer Garner bu işlemi yaptıranlar arasındaymış.Orada bunu kuaförlerde yapıyorlarmış 350$ a ama ben araştırdım tabiki de ürünü kendimiz uygularsak çok daha ucuza geliyormuş Yani bildiğin Hollywood kuaförü kazığına yapıyorlarmış.Bu ürünü herkese uygulayabiliyormuş röfleli falan farketmezmiş.Eğer saç aşırı kıvırcıksa onu dalgalı,dalgalıysa düz yapıyormuş. 4 ay dayanıyormuş. İşlem 90dk sürüyormuş. Saçınızda bu ürün varken istediğiniz şeyi yapabiliyormuşsunuz boya,yüzme vb. Ama en önemlisi saça zarar vermemesi. Sitesinde videolar var orada nası yapacağımızı anlatıyor. Önce saçımızı bu ürünün şampuanıyla yıkıyoruz sonra ürünü sürüyoruz kuruyunca düzleştirici ile düzleştiriyoruz bu kadar.Şimdi bu ürün Türkiye'de var mıdır bilmiyorum ama isterseniz eBay de falan bulursunuz yani umarım :=) E benden bu kadar