• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braunun su altında çalışan epilatörü

talay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
928
12
118
41
Diğer
merhaba arkadaşlar Braunun son çıkan modelini kullanan varmı acaba. Hani şu su altında kullanılan epilatör.Birde acıyı azalttığı gerçekmi ve bikini bölgesinde kullanılıyormu.Ürün açıklamasında göremedim

Bende Braun kullaniyorum ama suya girebilen modeli degil..!

Bu suya girebilen epilasyon aletleri ne kadar iyi bir fikrim yok ama kafama takilan bir kac nokta var:

Bacaklar, bikini bölgesi ve koltuk altini almak en az 1 Saat aliyor bende...Bunu birde devamli akan suyun altinda yapmak ne kadar mantikli..bosu bosuna 1 saat su akacak..! Suyu kapatsam arada, bu kez´de üsümeye baslarim...:bbo:

Bu islak epilasyon benim pek aklima yatmadi...en iyisi, kuru kuruya...:lepi:

canim bende yeni aldim ondan cok guzel bir makine ama daha kulanmadim ama soyle soyleyeyim benim onceki makinemde braundu ve aciya dayanikli basligi vardi ben aci hsietmiyordum gercekten tabiki makineyi dusta bende kulanmam kulanabilirsin ama nolur nolmaz benim eski makinem yepizyeni duruyor magzada esimle gezerken begendim bu son cikani alirsan al dedi firsati kacirmadim ama aciyi azaltiyor ercekten eski makinemden biliyorum ve harika bir makine ya baktim soyle her ozeligi var

ben bikini bolgesine pek kulanmiyorum her yere olur canim kulanabilirsin.benime ski makinemde braundu ve kulandim ama canim en mantiklisi ilk basta al ve kalanlari makineyleyap ben bikini bolgeme fazla vurmuyorum cunku arakdasim arasini kaptirmis makineye kanamis o gunden beri kualnmiyorum dikat edeceksin

galiba benim önceki epilasyon aletimin aynısını kullanmışsınız. Bende onu kardeşime vermiştim.Bikini bölgesinde sadece üst taraflarda kullanıyorum.oda tüylerin ilk çıkmaya başladıkları zaman.tavsiyen için sağol.Galiba alıcam:1rolleyes::1rolleyes:

Back
X