istanbullugelin16 , gerçekten samimi bi şekilde fikirlerimi ve deneyimlerimi anlatıcam sana.
Ben 1,5 yıl önce Philips Lumea aldım 2 başlıklı olanından. Vaadettiği ve o çok pürüzsüz olacağı süre zarfında düzenli kullandım. Programını kurdum telefonuma ve gayet düzenlice ilerledim. Sonuç 0.
Hiçbir şekilde hormonal sorunum yok, hatta doktoruma sorarak aldım. Sahip olduğum tüy yapısından bahsedeyim beyaz tenli, normal olarak tabir ettiğimiz bölgelerde (altbacak, altkol, kolaltı, bikini) siyah tüyleri olan biriyim. Yani cihazın tam istediği tüy ve ten tipi. Şimdi ise heryere atış yapayımda pürüzsüz olsun heryer kafasıyla kullandığım için anormal bölgelerimde çıkan tüylerle uğraşıyorum. Omuzlarımda, üst bacağımda ve göbek bölgemde. Şuan ikinci el satış sitesinde duruyor 2 aydır hala garantisi var ağustos bitimine kadar, alan yok. Çevremde asla önermem kimseye, almak isteyen olursa anlatırım gösteririm. Tabiki memnun kalan kimselerde var ama bıraktıktan sonra hafif hormon dalgalanmasında 2 katı çıkıyor tüyler.
O yüzden alırken birdaha düşünmeni tavsiye ederim.