Braun Silk Epil Çift Etkili

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
173
Kızlar yeni çıkmış bu çift etkili, yeni bir braun alacaktım. 7 serisinden almayı planlıyordum ve bir türlü seçemiyordum. şimdi bir de çift etkili çıktı... kullanan var mı bu yeni versiyonu, alıcam bi türlü karar veremedim :26:

kızlar bgün bende baktım teknosa da çok uygun fiyatlar vardı..braun çift etkiliye ben yüz için istemiyorum bana 5380 ve 5280 güzel geldi ama birde şimdi philipsinkini gördüm PHILIPS HP 6540 kodu özel üretimmiş ve içinde çok güzel fonksiyonları var 2side aynı fiyat sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım

Alıp kullanmadım ama bende 7 serisinden almayı düşünürken çift etkili epilatör ve 7681 arasında kalmıştım. Çift etkili epilatörün başlığında gillette venüs bıçaklarını görünce vazgeçtim. Şahsen mantığıma hiç uymadı.
7681 aldım bacak, koltuk altı hatta bikini bölgesine ve detaylarına bile kullandım gayette memnun kaldım.

jilet işi bana da garip geliyo. sonucta üzerinden jiletle geçtiği için ölü deriyi kaldırıyor diyolar sanırım...
ama hala da karar verip alamadım.
zaten listede 7681-7381 ve çift etkili var...
sanırım 7681 galip gelecek. karar veremedim :44:

canım başlığında 2 kısım var
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2011/05/Braun_Silk-épil7_Cift_Etkili_Epilatör3.jpg
bu resimdeki gibi.
önce epilasyonla alıyor sonra kalanları jiletliyor. dolayısıyla ölü deri de kalkıyor, diyorlar.
ilk 4 hafta her hafta yapınca jiletle alınıp uzayan tüyleri en az bir kere epilasyon kısmıyla aldıgını söylüyorlar.
sonra da periyodik olarak uzuyormuş.
ben bacagıma cok değil ama kol ve malum bölgeye jilet uygulamış biri olarak,bu jilet işi kafamı karıştırıyor....
daha da karar veremedim

Kızlar merhaba. Suanda sipariş vermiş biri olarak ve aynı zamanda 7 yıldır braun kullanıcısı olarak söylüyorum. Braun 3 serisi kullandım ve son 1 yıldır da rowenta kullanıyorum. Arada daglar kadar fark var. her iki ürün de 20 cimbizli olmasına rağmen braun 45 dakikada hallederken tüm vücudu, rowenta 1,5 saati buluyor. Suan sipariş verirken ben de çok kararsız kaldım 7 ve cift etkilide. 7380i tercih ettim ben. Tercih sebebim de cift etkililer sadece kablosuz - sarjlı kullanıma müsait. İşimin yarım kaldığını düşünürsek tekrar 1 saat şarjda kalması gerekicek ki zaman kaybı. 7 serisindede 3 farklı model var. Benim tercih ettigim dışındakiler de sarjli kullanılıyor. Bir de su alti kullanıma uygun oluyor sarjlilar. Benim için bu da gereksiz bı ozellikti. Sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama umarım bir fikir verebilmisimdir.

kullandıgın zaman bu jiletle birarada oluşu hakkında bize bilgi verebilir misin?
jilet ilk yapıldıgıı zaman cok güzel gösteriyo ama akşamına cıkıyor tekrar tüyler...
sonucta epilasyonun alamadıgını jilet alacak arkasından.
kullandıktan hemen sonra ve 2-3 hafta sonra tekrar yorumlarını istiyorum.
gerçekten önemli benim için....

Canım, benim aldığım ürün 7380. 7 serisi. Cift etkili kesinlikle kafama yatmadı arkasından jilet geldigi için. Ürün kullanım bilgisi olarak söyle diyor; (cift etkili için) alınmayan tüyler jiletle kesildiği için ilk kullanımla birlikte 4 hafta boyunca her hafta epilasyon uygulanacak. Böylelikle arkadan gelen jilet etkisi kendini 4 haftada absorbe ediyor. Bana yine de mantıklı gelmedi. Tercih senin.

2-3 aydır kullanıyorum kızlar bu ürünü... ben de 7. serisinden vardı (tam ismi hatırlayamıyorum) sarjlı ve su altında kullanılabilen modeli. ama hiç su altında kullanmıyordum açıkçası ve acayip yavaş geliyordu. kırk saatte işim bitmyodu beziyordum. bir gün markette dolanırken bu çift etkliyi gördüm baktım benimkinin aynısı ve yedek kapakları satılıyor. hemen baktım başlık benimkine uyuyor deneme amaçlı aldım bitane ve yaklaşık 2-3aydır da kullanıyorum.
kızın önerisine göre (zaten kullanım kılavuzunda da yazıyor) o jilet başlığı kesinlikle suda ve duş jeli ya da sabun gibi bir kayganlaştırıcı ile kullanılması gerekiyormuş.
gözlemlerim:

su altında kuruya göre kesinlikle çok pratik, acısız ve hızlı,
sıcak suda gözenekleriniz açıldığı için acısız,
ancak;
başlık jiletli olduğu için bildiğin jilet gibi sanki ama jiletle alırken hiçbirşey hissetmessin ya,bunla alırken çekişi hissediyorsun. demekki kökten alıyor die düşünüyorum. ama 1 haftada sert bir şekilde tekrardan çıkıyor bu da sanki jilet etkisi demeden de edemiyorum.

ben de alıştım artık her duşa girdiğimde 2 dakikada halledip çıkıyorum, pratik oluyor.
ben pratikliği ve acısızlıı açısından tavsiye ederim ama sir gibi düşünmeyin tabi.
aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa cevaplarım.

Birşey sormak istiyorum ürünu bulupta inceleyemedım, int resimlerine baktım jıletın oldugu kısım cıkarılabılıyormu, eskıyınce venus taras bıcaklarından mı almak lazım, yada mesala sadece jıletını cıkarıp aynı başlıgı kullanabılırmıyız? bilgi verirseniz sevinirim...

peki bir şey soracagim tuyler daha fazla çikmiyormu

peki bir şey soracagim tuyler daha fazla çikmiyormu

Benim kullandigim urun cift etkili (jiletli) olmadigi icin yorum yapamam Ama ezomr cift etkili urunu kullaniyor. Yorumunu okursan "ama bir haftada tekrardan sert bir sekilde cikiyor" demis. Dedigim gibi ben jilet etkisi oldugu icin tercih etmedim ve de cok memnunum aldigim urunden.

Merhaba kızlar.Ben Braun Silk-Epil 7 / 7871 satın aldım uzun bi sürede kullandım ama diğerlerinden pek bi farkını göremedim.Daha geç çıkartmadı,batık oluşumunu önlemedi,olan batıkları da çıkarmadı...Epilasyon aletlerinin genel sorunu bu zaten.Bu yüzden ağdaya dönmek zorunda kaldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…