- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi paytak_paytak_kosan_koala
-
Ben de braun 7 serisinden almayı planlıyordum,çift etkili çıktı şimdide..Ben çift etkili olanı alıcam iyidir umarım..
Alıp kullanmadım ama bende 7 serisinden almayı düşünürken çift etkili epilatör ve 7681 arasında kalmıştım. Çift etkili epilatörün başlığında gillette venüs bıçaklarını görünce vazgeçtim. Şahsen mantığıma hiç uymadı.
7681 aldım bacak, koltuk altı hatta bikini bölgesine ve detaylarına bile kullandım gayette memnun kaldım.
Kızlar merhaba. Suanda sipariş vermiş biri olarak ve aynı zamanda 7 yıldır braun kullanıcısı olarak söylüyorum. Braun 3 serisi kullandım ve son 1 yıldır da rowenta kullanıyorum. Arada daglar kadar fark var. her iki ürün de 20 cimbizli olmasına rağmen braun 45 dakikada hallederken tüm vücudu, rowenta 1,5 saati buluyor. Suan sipariş verirken ben de çok kararsız kaldım 7 ve cift etkilide. 7380i tercih ettim ben. Tercih sebebim de cift etkililer sadece kablosuz - sarjlı kullanıma müsait. İşimin yarım kaldığını düşünürsek tekrar 1 saat şarjda kalması gerekicek ki zaman kaybı. 7 serisindede 3 farklı model var. Benim tercih ettigim dışındakiler de sarjli kullanılıyor. Bir de su alti kullanıma uygun oluyor sarjlilar. Benim için bu da gereksiz bı ozellikti. Sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama umarım bir fikir verebilmisimdir.
2-3 aydır kullanıyorum kızlar bu ürünü... ben de 7. serisinden vardı (tam ismi hatırlayamıyorum) sarjlı ve su altında kullanılabilen modeli. ama hiç su altında kullanmıyordum açıkçası ve acayip yavaş geliyordu. kırk saatte işim bitmyodu beziyordum. bir gün markette dolanırken bu çift etkliyi gördüm baktım benimkinin aynısı ve yedek kapakları satılıyor. hemen baktım başlık benimkine uyuyor deneme amaçlı aldım bitane ve yaklaşık 2-3aydır da kullanıyorum.
kızın önerisine göre (zaten kullanım kılavuzunda da yazıyor) o jilet başlığı kesinlikle suda ve duş jeli ya da sabun gibi bir kayganlaştırıcı ile kullanılması gerekiyormuş.
gözlemlerim:
su altında kuruya göre kesinlikle çok pratik, acısız ve hızlı,
sıcak suda gözenekleriniz açıldığı için acısız,
ancak;
başlık jiletli olduğu için bildiğin jilet gibi sanki ama jiletle alırken hiçbirşey hissetmessin ya,bunla alırken çekişi hissediyorsun. demekki kökten alıyor die düşünüyorum. ama 1 haftada sert bir şekilde tekrardan çıkıyor bu da sanki jilet etkisi demeden de edemiyorum.
ben de alıştım artık her duşa girdiğimde 2 dakikada halledip çıkıyorum, pratik oluyor.
ben pratikliği ve acısızlıı açısından tavsiye ederim ama sir gibi düşünmeyin tabi.
aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa cevaplarım.
Canım, benim aldığım ürün 7380. 7 serisi. Cift etkili kesinlikle kafama yatmadı arkasından jilet geldigi için. Ürün kullanım bilgisi olarak söyle diyor; (cift etkili için) alınmayan tüyler jiletle kesildiği için ilk kullanımla birlikte 4 hafta boyunca her hafta epilasyon uygulanacak. Böylelikle arkadan gelen jilet etkisi kendini 4 haftada absorbe ediyor. Bana yine de mantıklı gelmedi. Tercih senin.
peki bir şey soracagim tuyler daha fazla çikmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?