2-3 aydır kullanıyorum kızlar bu ürünü... ben de 7. serisinden vardı (tam ismi hatırlayamıyorum) sarjlı ve su altında kullanılabilen modeli. ama hiç su altında kullanmıyordum açıkçası ve acayip yavaş geliyordu. kırk saatte işim bitmyodu beziyordum. bir gün markette dolanırken bu çift etkliyi gördüm baktım benimkinin aynısı ve yedek kapakları satılıyor. hemen baktım başlık benimkine uyuyor deneme amaçlı aldım bitane ve yaklaşık 2-3aydır da kullanıyorum.
kızın önerisine göre (zaten kullanım kılavuzunda da yazıyor) o jilet başlığı kesinlikle suda ve duş jeli ya da sabun gibi bir kayganlaştırıcı ile kullanılması gerekiyormuş.
gözlemlerim:
su altında kuruya göre kesinlikle çok pratik, acısız ve hızlı,
sıcak suda gözenekleriniz açıldığı için acısız,
ancak;
başlık jiletli olduğu için bildiğin jilet gibi sanki ama jiletle alırken hiçbirşey hissetmessin ya,bunla alırken çekişi hissediyorsun. demekki kökten alıyor die düşünüyorum. ama 1 haftada sert bir şekilde tekrardan çıkıyor bu da sanki jilet etkisi demeden de edemiyorum.
ben de alıştım artık her duşa girdiğimde 2 dakikada halledip çıkıyorum, pratik oluyor.
ben pratikliği ve acısızlıı açısından tavsiye ederim ama sir gibi düşünmeyin tabi.
aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa cevaplarım.