• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun es3 Mü? Yoksa Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici mi?

perseph0ne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
39
59
288
İstanbul
mrb; bu hafta sonu düzleştirici alıcam da yardımcı olursanız çok sevinirim.hangisini alacağım konusunda hiçbir fikrim yok.. Görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Canım ben dün phılıps hp8361 aldım. Bir kaç düzleştirici denedikten sonra buna karar verdim. Akşam düzleştirdim saçlarımı fönlü gibi oldu ve çok güzel parlıyordu:16: Sen de kararsız kaldığın 2 ürünü de deneyip karar vermelisin bence :34:

cevap için çoook teşekkür ederim gerçekten yardıma ihtiyacım vardı. :) İnş yarın almaya gidicem :81: . ne kadara aldınız acaba?

Son düzenleme:
bende cumart. günü Philips'i aldım cnm. :) 133 TL'ye. bi mağazaya girdim orda da es3 yokmuş bende philips'i denedim hemen aldım zaten. İyi ki almışım saçlarım belimde olduğu için yapması çok zor oluyordu ama bu harika. cevapların içinde tekrar çok tşkkür ederim..

Philips 8361mi aldın? Bende braun es2 ve philips 8361 arasında kaldımda.hayrlı olsn bu arada

Saol canım philips'i aldım. çok memnunum saçlarım uzun ve kıvırcık olduğu için normalde yapmam çok zor olurdu ama şuan dümdüz ertesi güne kadar düzlüğü kalıyor. Es2 hakkında hiçbir fikrim yok.

merhabalar

bende philips procare keratinli hp8361 aldım ama saçlarım gür ve kalın telli olduğu için istediğim gibi olmadı.
isteyen olursa satabilirim.169 tl almıştım. daha 20 gün oldu iade için geç kaldım. 120 tl ye vericem.:(:44:

Bende Braun ES3 colour var. Daha önce Braun'un saç şekillendiricisinden aldım, memnun kaldım ve hemen sonra düzleştiriciyi de aldım. Elektriklenmeyi önlüyor, benim gibi ince telli saçlar için ideal çünkü saçtan düzleştirirken hiç kırmadan hemen kayıyor. Ama saçlarım az olduğu için düz saç bana yakışmıyor, ben de daha 20 gün oldu alalı o yüzden internette aldığım fiyatın zararına satmaya karar verdim:(

Back