Saç Şekillendiriciler Braun es3 m remington slak sa m bunlar kullanan var m

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
braun es 3Özellikler

230 dereceye kadar ısınma
Nemlendirme özelliği saçı düzleştirirken oluşan nem kaybını %50 oranında önler.Satin iyon teknolojisi sayesinde boyalı saçların doğalnem dengesini koruyarak kaybolan nemin gerikazanılmasına yardımcı olur
Renk kaybını önleme özelliği boyalı saçlarda %70'e varan oranda renk kaybını önleyerek, saç renginde fark edilir derecede parlaklık sağlar
Kurumayı ve saçın zarar görmesini önleme özelliği geleneksel seramik levhalara kıyasla 3 kat daha fazla yumuşaklık ve aşırı kurumayı engelleme
Saçın tipine göre bakım özelliği sıcaklığı ince,normal ve kalın telli olmak üzere saç tipinize göre kontrol etmenizi sağlar
Hızlı ısınma süresi sayesinde 30 saniyede kullanıma hazır
Boost butonu : Erişimi zor bölgedeki scalar için ısıyı boost butonuna basarak hızlı bir şekilde arttırabilir.20 saniye süresince, cihazınız 20 derece daha fazla ısınır bu süre boyunca ışık yanar.Bundan sonra tekrar ayarlanmış ısısına geri döner
Otomatik kapanma
Şekillendirme sürecinizin daha pratik ve hızlı olması için, cihazınız en son ayarladığınız kişiselleştirilmiş ayarları bir sonraki kullanım için kaydeder

Kalın/kıvırcık saçlar için ideal: Wet2Straight düzleştiriciler en asi, kabarık saçları bile ideal bir şekilde şekillendirmeniz için özellikle ıslakken düzleştirmeniz için tasarlanmıştır. Wet2Straight ile daha hızlı, nazik ve uzun süre dayanan düz saçlar elde edersiniz…..

Saçınızı önce kurutup sonra düzleştirmenize gerek yoktur. Wet2straight tek bir çözüm önerir, düzleştirirken saçınızı kurutmanızı da sağlar.

REMINGTON Wet2Straight S8102 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
Wet2straight kullandığınızda saç tellerinize işleyen yıpratıcı ısı miktarı minimize edilir ve ısının çoğu suyun buhara dönüştürülmesi için kullanılır (saçınızdan buharlaşıp giden fazla su özel deliklerden dışarı atılır) Wet2Straight saçınıza daha hassas davranır ve saçınız daha az zarar görür.

Wet2Straight, diğer saç düzleştiriciler gibi kurumuş yani bir kez şekillenmiş saçı tekrar şekillendirmez, ıslak saça uygulandığı için bir kez şekillendirme yapar ve böylece daha düz sonuçlar verir.

Wet2Straight saçı düzleşmiş hali ile sabitler ve tekrar ıslanana kadar da aynı dayanıklı sonuçta kalmasını sağlar.

Yeni özel seramik, elmas ve Teflon ® kaplama ömür boyu garantili plakalar, saça daha az hasar veren geliştirilmiş eşit ısı dağılımı sağlarken, 70%''e kadar daha yumuşak ve kaygan işlem yapılmasını sağlar.

Seramik Elmas ve Teflon
Termo Seramik
230 C
Multi Voltaj
3 M Kablo
3 Yıl Garanti
bunları kulanan var mı tavsiye verecek olan var mı artık rüyama girecek düzleştiriciler karar veremyorum ne yıpratmaz saçkafamçokkarıştıımı

bütün düzleştiriciler zarar verir ama bunların verdikleri zarar daha azdır canım

bütün düzleştiriciler zarar verir ama bunların verdikleri zarar daha azdır canım

saçı ıslakken düzleştirmek çok yıpratıyor, diğerini al bence

Mesajını okurken sanki kendimi gördüm.:)Bende çok uzun zaman araştırdım.Bu ikisi birde remingtonun yeni çıkan vitaminlisi arasında kaldım.Hepsini denedim.Ve de ıslak kuru olan 8203 remingtonu kalın modelini aldım.Çokda memnunum.Bir tanede ince alacam.Vitaminli ürününü alan varsa bende onun yorumlarını bekliyorum.(9950)

ben braun es3 ü aldım ama keşke remington alsaymışım diyorum aklım onda kaldı.

ben braun es3 aldım...mükemmel düzleştiriyor tek kelimeyle harika..

valla arkadasım reminkton kullanyordu ve sacları cok hos oluyordu enteresan bir cvp oldu:lepi:kaydirigubbakcemile3

bugün teknosadan sordum remington99ytl braun es3 145 ytl ama bende karar veremedim satan kadaın ille emington al dedi ama benim gözüm braunda kaldı deneyen yokmu arkadaşlar hangisini alsam??

hiç düşünme koş al remingtom tabi ki...bi yıldır cok rahatım..

bugün teknosadan sordum remington99ytl braun es3 145 ytl ama bende karar veremedim satan kadaın ille emington al dedi ama benim gözüm braunda kaldı deneyen yokmu arkadaşlar hangisini alsam??

remingtom yabancı bi marka sacımda hiç kırığım yok ve bi yıldır remigtom kullanıyorum...inanki süper düzeltiyor ve süper bukle yapıyor nerdeyse tüm arkadaslarıma aldırdım...herkes cok memnun.yalnız benimkinin rengi gri üstünde mor çiçekler var..gri buzdolabları gibi onu al bence.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…