braun epilasyon aleti kullananlar bilgi versin.....

braun silk epil kullanıyorm ..batık yapıo bazen ama sanırım kese yaptıkça batıklar azalıyomus ..ben genel olarak memnunm

Bende Braun silk epil kullanıyorum 1 senedir,çok memnunum...
Azalmada yaptı gözle görülür,tavsiye ediyorum canım sanada...

ben 1 aydır braun silk epil 7681wd kullanıyorum. 1 haftada tüyler rahatsız edici boyuta ulaşıyorlar, yani haftada 1 almam gerekiyor. ama ağda hiç denemedim, epilatör hem daha pratik hem de uzun vadede daha masrafsız. ayrıca genital bölge için ne yapıyorsun bilmiyorum ama, benim gibi o bölgede ağdadan korkan biriysen jilete hiç bulaşma. epilatörün traş başlığıyla orayı hallet, bende kalınlaşma olmadı, üstelik hemen hemen epilatörün cımbızlı başlığıyla almışım gibi 1 haftada tam anlamıyla uzuyor.
sana tavsiyem IŞIKLI ve TRAŞ BAŞLIKLI bir epilatör alman. 7681'i de öneririm, çünkü çok hızlı, saatlerce uğraşmıyorsun 40 cımbızlı olmasından kaynaklanıyor sanırım.
batığı falan da dert etme, kabak lifi kesesi gibi mucizevi bir olay var :) hem bebek gibi tertemiz yumuşacık tene kavuşuyorsun hem de batıklardan kurtuluyorsun. :)

canım evet herkesin dediği gibi tek sorun batıklar geri kalan herşeyden çok memnunum öyle hemende çıkmıyor bnm tüylerim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…