Braun 7891 Sılk epıl 7 epılatör kullanan var mı kızlar?

nesekus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
245
0
96
41
İstanbul
Merhabalar kıslar,

Bir konu hakkında yardım istesem

BRAUN 7891 SILK EPIL 7 EPILATÖR aranızda kullanan var mı?

Nasıl çok acıtıyor mu?Kullanışlı mı?Ne kadar süre şarjı dayanıyor.

Almaya değer mi?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden saolunnnnnnnnnnnnnn

ben braun 7681wd kullanıyorum. acı bacaklarda nerdeyse yok gibi. koltukaltında çok az acıyor. kollarda biraz fazla acıyor gibi ama alışınca o da fazla gelmiyor. tabi bunlar senin önceden epilasyon aleti kullandın mı vs onla da ilgili. alışkınsan daha az acır.
şarjı 40-45 dk gidiyor. 1 saatte şarj oluyor

canım epilasyon aleti kuıllandım ağda da kullandım cildim alışkın ama çalışıyorum ve bu yaz üşengeçliğimden jilet vurdum yaaaaaaaaaa

en azında suda olanını alıp kendımı alıştırayım diyorum....

hm ne gzlmiş peki bişey sorablrmym bikini bölgesinde acı varmı birde uzun tüylerde falan ha bu arada fiyatı nedir

ben senin yerinde olsam almam cımbız gbi bşy ztn makine öle yapcağına eldivenle veya ağdayla al ağda ısıtıcı al hem azaltıyo hemde çıkmasını geciktiriyo benden sna tavsiye valla deneme derim.

ben philips'in satin soft epilatörünü kullanıyorum. hem ıslak hem kuru yapılabiliyor. masaj başlığı da var. bir de tabii içindeki bi disk ekstra hijyen sağlıyormuş. Valla duşta da kullanabildiğim için hiç acıtmıyor.

ben 1 saat sarj ettim 15 dk bile dayanmadı hiç memnun değilim kesinlikle paranı çöpe atmamalısın hiç deneme bile

Kesinlikle braun alma diğer markalrı da bilmiyorum ama braun eski kalitesinde değil.Ben 7380 aldım doğru düzgün kullnamadn arıza verdi.Ürün çalışyıor ama 20 dakika sonra başlık zorlanıyor dönmüyor.Yetkili servisleri iyi değil ayrıca başlıları garanti kapsamına dahil değil haberiniz olsun.Başlıkları çok hassas bu yeni teknolojilerin bozulunca 70 civarı bir fiyat sırf başilığa vermek zorunda kalırsınız.Ben bunları arıza yapınca öğrendim alırken bilseydim almazdım valla.Epilatör alacaklara tavsiyem çok pahalı bir ürün almasınlar 100 tlyi geçmesin vereceğiniz para.. inanınki 200 lük ürünlerin hiçbir farkı yok ucuzlardan hepsi aynı işi görüyor.Benim 10 yıl önce aldığım braun bin kat daha sağlamdı dayanıklıydı siz düşünün artık...

ben dün 7381 modellisini aldım çokda memnun aldım acı hissi çok az ama bilemedim sen böyle yazınca elimde kalırmı diorum şimdide sen internetten mi aldın acaba onalrda orjinal olmuyomuş die biliyorum belki ondandır?

merak ediyorum sorun bende mi anlamıyorum bende bu epilatörün aynısı var kullanıyorum ama bende tüyler 1 hafta belki daha kısa bir sürede çıkıyor bu bana eziyet gibi geliyor sorun bende mi

Kullandım ve maalesef memnun kalmadım. Diğer epilatörlerden bir farkı yok. Fark diye öne sürdükleri jiletli başlığı ve şarjlı olması ki, jilet zaten dezavantaj, şarj dersen hiç girmeyelim. Bir saatte şarj oluyor ve yarım saatte bitiyor şarjı. Bacaklar hep yarım kalıyor. Bir de tüm vücudu yapacağın zamanı düşün..

Şarjdayken çalışsa içim yanmayacak o süreyi beklemek şart. Bir ton da para vermiştim oysa. 1 yıldır kullanmak için cebelleşiyorum. Önceki adı sanı duyulmadık çok ta ucuza aldığım epilatörümü 15 sene kullanmıştım, keşke bozulmasaydı.

Neyse geçen veetin şarjlı epilatörünü sipariş verdim, bugün elime geçti de denedim. buna fark atar bence(aparatların farkı yok), zira tüm özellikler aynı olmakla birlikte ( o da suda kullanılıyor ve ilaveten acı azaltıcı sprey hediyeli) bu sadece şarjlı değil, prize takılı da çalışıyor. Ve hepsiburada da 50 lira.(160 liradan düşmüş)

Veet VTSHE8907E Şarjlı Epilasyon Aleti - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

buna bak derim.

Son düzenleme:

braun epilatöre o kadar para verdim ve ben de sizin gibi pek memnun değildim. şarjı çabuk bitiyordu. ve düştü bozuldu. şimdi o kadar para vermek istemiyorum epilatöre. veet aklıma yatıyor. memnun musunuz? kullanıcı yorumları yok internette. sizden bilgi alabilir miyim?

Şimdi biraz daha farklı düşünüyorum aslında. Onda da şöyle bir problem var: az biraz bastirinca hemen duruyor. Hele sarji azalmışsa epilasyon pek mümkün olmuyor. Önceleri daha çok memnundum. Şimdi pek memnun değilim. En iyisi sarjli değil de bildiğimiz elektrikli epilatorler. Onu da kullandigim zaman elektrikli kullanıyorum zaten.

teşekkür ederim değerlendireceğim

uzun zaman olmuş ama cevap vermek istedim YKM den almıştım hala kullanıyorum ama dediğim gibi belirli dakikadan sonra baslık ağırlaşıp dönmüyor duruyor .Biraz bekledikten sonra tekrar çalışıyor ama ikinci bacağa geçince duruyor bekle dinlendir çok vakit alıyor.Umarım siz yasamamışsınızdır ben garantisinden şikayetçiyim başlık istersen bir hafta sonra bozulsun garantiye dahil değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…