Braun 7681 Silk Epille Epilatör Kullanan Var mi ??

womenforces

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
2
0
86
İstanbul
merhaba kızlar
aranızda Braun 7681 Silk Epille Epilatör kullanan var mı en son çıkan modeli şu beyaz olan
almayı düşünüyorum ama kararsızım

ben aldım. güzel ama batık çok oldu.artık aletten mi yoksa benden kaynaklımı bilmiyorum.önceden ağda yapıyordum sanki bu kadar olmuyordu

Ağda üstteki ölü deriyide yok ediyo ama epilasyon aletinde öyle olmuyo dolayısıyla batık oluyo.Bitek sende öyle diğil çoğu insanda böyle oluyor! ben de dahil benneyaptımki

Ağda üstteki ölü deriyide yok ediyo ama epilasyon aletinde öyle olmuyo dolayısıyla batık oluyo.Bitek sende öyle diğil çoğu insanda böyle oluyor! ben de dahil benneyaptımki

Ben çoook araştırarak aldım.Bir kere marka olarak kesinlikle braun.Eskisi philipsti ve kökünden almayıp kırıyordu.Ama braun gerçekten kontrol ettim kökünden aldı.Acısıda daha az geldi bana.bennde birçok yorum okudum birsürü kötü diyende oluyor,benim en büyük tereddütüm kablolumu şarjlımı oldu ,ilerde bataryası bitermi diye??Ama kablosuzda büyük rahatlıkmış.Şimdilik memnunum inşallah pişman olmam şarjlı aldığıma ...Ama bu teknolojiyide yakalamasam içimde kalırdı:))Ama epilasyonunuz uzun sürüyorsa kablolu tercih edin 7380 modeli var kablolu mesela ben bunu amlasam onu alırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…