C can__ay Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2014 18 1 18 34 28 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi can__ay #1 selam hanımlar. bebeğinde brakial pleksus zedelenmesi olan varmı?
C can__ay Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2014 18 1 18 34 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi can__ay #2 kızlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu? dogumda omuz takılması olup sinir zedelenmesi sorunu yaşayan var mı?
kızlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu? dogumda omuz takılması olup sinir zedelenmesi sorunu yaşayan var mı?
M mihrimom Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 5 0 1 30 8 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi can__ay #3 can__ay .!.: kızlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu? dogumda omuz takılması olup sinir zedelenmesi sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama ben aynı durumu yaşadım daha yeni. Bebeğimin sağ kolu hareket etmiyor. Sizin çocuğunuz ne durumda acaba şuan?
can__ay .!.: kızlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu? dogumda omuz takılması olup sinir zedelenmesi sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama ben aynı durumu yaşadım daha yeni. Bebeğimin sağ kolu hareket etmiyor. Sizin çocuğunuz ne durumda acaba şuan?