• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BR ARKISIN SEN, Ses yarmas..........

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
atv de BİR ŞARKISIN SEN proğramını sunan tüm yayın ekibine ve
orada yarışan yaşları küçük,yürekleri büyük çocuk yarışmacılara teşşekkür ediyorum.a.s.

bizlere,tüm yapmacık rollerden sıyrılıp,gercek bi müzik şöleni sundukları için.daha söyleyecek çok şey var ama şu an yine bir parcaya odaklandığımdan fazla yazamıycam.dinlemenizi öneririm.

yayın akışı cumartesi haber sonrası

ben izlıyorum vede çok sevıyelı kesınlıkle çocuklar değil şarkılar yarışıyor..
programı kalıtelı buluyorum..

ayy ben de bu akşam izleyebildim ve gerçekten çok güzellerdi...ama çocuklar maşallah çok tatlılardı yaaa!
emeği geçen herkese sevgiler...a.s.

size katilmiyorum.
teşekkür etmek bir yana, küçücük çocukların böyle bir şeye alet edilmesini kınıyorum.

küçük ibo, küçük onur vs. şarkıcılar zamanında yasaklanmamış mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum??
bit kadar çocukları garip garip giydirip şarkı söyletmenin manası ne ki?
izlerken ben utanıyorum.
nitekim izlemiyorum kapatıyorum denk gelirsem.

size katilmiyorum.
teşekkür etmek bir yana, küçücük çocukların böyle bir şeye alet edilmesini kınıyorum.

küçük ibo, küçük onur vs. şarkıcılar zamanında yasaklanmamış mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum??
bit kadar çocukları garip garip giydirip şarkı söyletmenin manası ne ki?
izlerken ben utanıyorum.
nitekim izlemiyorum kapatıyorum denk gelirsem.

bunu ben de düşündüm acaba dedim ailelerin baskısıylamı bütün bunlar.çocukların istek dışı hareketlerimi.ama görüyorumki çocuklar,o kadar canlı ve bir o kadar istekli şarkı söylüyorlarki izlemeyince anlaşılmıyor.her şey doğal,kasılma gerilme yok.
kıyafetlere gelince hangi çocuk gelinlik yada benzer abiye kıyafeti giymiyor şimdi,yakın düğün olsun nişan olsun çok görüyorum o tür şeylerin giyildiğini.eminim çocuklar isteyerek giyordur.utanılacak birşey yok tatlım.
okullarını aksatmadan,eğitimlerinide yürüterek,hiç yüklenilmeden,eğlenceli bir şekilde ve şımartılmadan,kendilerini ne oldum delisi olmasına izin verilmeden yani tamamen gözetim altında olaraktan neden küçük yetenekler gizli kalsınki.
bazı çocukların içinde var o yetenek,hani derlerya doğuştan sanatcı.işte doğuştan yetenek sahiplerinin,başka yollara baş vurmadan saptırılmadan,ellerinden tutulsun isterim

görüşünüze saygı duyarım zira bende öyle düşünenlerdendim.kurallar ölcüsünde olduğunda neden olmasın.

bence bır cocuk kaç yasında olursa olsun kendını gosterebılıyorsa bu kadar seyırcının arasında kendını ıfade edebılıyorsa bu neden kınanan bır davranıs olsunkı..asıl bunu kınayanları ben kınıyorum...!

Eğer çocuklar profesyonel eller tarafından yetiştirilirse bir 10 yıl sonrasının Orhan Hakalmazı, Erol Evgin'i, Zara'sı yetişebilir.
Ama onların popülaritesinden yararlanmak isteyen "tüccar"lar, küçük ıbo, küçük Emrah gibi belli dönemin geçici şarkısı olabilir ancak. Umarım ileride gerçekten başarılı isimler , kalıcı isimler çıkarır.

Çocuklar gerçekten şarkıları çok güzel söylüyorlar...

Ama eğitim yılı içinde yarışmaya katılmaları ne kadar doğru...
En azından okulların kapanmasını bekleyebilirlerdi...
Eğitimlerine bu yarışma yüzünden ara vermeleri o çocuklar için bence kötü olmuş...

canim sana katiliyorum kessinlikle

cok severek izliyo ve dinliyorum

harika bir program yarisma bile demek istemiyorum cünkü cocuklar diil ses ve yorum yarisiyo

ama en güzelide dostluklari sevgileri paylasmalari

iclerinde en ufak bir kiskanclik cekisme yok ki yaslari deyisik bide kimisi kücük kimisi ergenlikde bayiliyorum

ben çocukların daha bu yaşta büyük insanlar gibi pozlara girmelerine
ergenliklerini bile tamamlamadan seslerine güvenip orda şarkı söylemelerine çok karşıyım
büyümüş de küçülmüş kırk yılın şarkıcısı gibi hepsi görmüyor musunuz
kesinlikle yanlış bir program

ben çocukların daha bu yaşta büyük insanlar gibi pozlara girmelerine
ergenliklerini bile tamamlamadan seslerine güvenip orda şarkı söylemelerine çok karşıyım
büyümüş de küçülmüş kırk yılın şarkıcısı gibi hepsi görmüyor musunuz
kesinlikle yanlış bir program

aslında ses ve yorum olarak hepside çok güzel çok zevkle dinliyo insan ama özleme katılmadan edemicem çünkü örnneklerini çok gördün küçük ibo vs gibi sonradan şöhrete kapılıp gidiyolar bende anlayamadım dogrumu yanlışmı

ben ilk izlediğimde bunun bir yarışma olduğunu sanmıştım. ama sonra izledikçe bunun yarışma olmadığını ve hatta şarkılarında yarışmadığını anladım. zaten oylama için bu hafta kalbimizi fetheden şarkı için oy isteniyor. çocuklar çok güzel söylüyor. çok yetenekliler.. zaten bazı şeylerin eğitimi küçük yaşta başlıyor. kıyafetlerine gelince çocuklar doğum gününde düğünde en güzel kıyafetlerini giymiyor mu? bence güzel bir program ve içinde erol evginin olması bana güven veriyor.
benim tek dileğim bu çocukların eğitimini tamamlayıp iyi bir yerlere gelmeleri ve müzikle ilgileneceklerse eğitim almaları.
umarım reyting uğruna para kazanma uğruna çocukları adının önüne küçük sıfatı konup oarada burada şarkı söyletmezler.
zamanlama olarak yaz ayları olsaydı daha iyi olurdu.

bence bır cocuk kaç yasında olursa olsun kendını gosterebılıyorsa bu kadar seyırcının arasında kendını ıfade edebılıyorsa bu neden kınanan bır davranıs olsunkı..asıl bunu kınayanları ben kınıyorum...!

bende küçücük çocukların şan,şöhret,alkış,seyirci vs...... gibi kavramların ortasına atılmasını kınıyorum..çocuklar bu kadarda göz öününde olmamalı..hiç bir şey yapmasınlar demiyorum,yapsınlar,bir şeyler öğrensinler ama okulu,derslerini bırakıp şarkıcı olmak isterlerse ve ebebeynlerde söz dinletemezse hiç şaşırmam..herşeyi bir zamanı var

süper o çocuklara bayılıyorum sesleri muhteşem alkisalkisalkis
ama onları asıl büyükleri seyretsin kendilerini şarkıcı zannedenler lülülülülülü
onlara iyi bir kapak olsun...

ÇOK GÜZEL SESİ OLAN ÇOCUKLAR VAR
BEN ORADA BİR KIZ ÇOCUĞU VAR ONU HİÇ SEVMİYORUM BU YAŞTAN KENDİSİ ÖNE ATIP SEVDİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR SESİ ÇOK GÜZEL OLMAMASINA KARŞI HEP ÖN PLANDA diğerlerine haksızlık oluyor ilerdeilgisizlik kenara atılmışlık olunca ağır tramvalar geçirir

ÇOK GÜZEL SESİ OLAN ÇOCUKLAR VAR
BEN ORADA BİR KIZ ÇOCUĞU VAR ONU HİÇ SEVMİYORUM BU YAŞTAN KENDİSİ ÖNE ATIP SEVDİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR SESİ ÇOK GÜZEL OLMAMASINA KARŞI HEP ÖN PLANDA diğerlerine haksızlık oluyor ilerdeilgisizlik kenara atılmışlık olunca ağır tramvalar geçirir

berna karagözoğlundan bahsediyorsun sanırım..:ecrin_bebek:
berna2_750x500_1241167412.jpg

bence çok güzel bir program,şarkıcı geçinen bir çok kişiye örnek oluyor.
onlar hepsi konservatuara yönlendirilcek diye duymuştum.
zevle dinliyorum.allah onları nazarlardan korusun.

bu hafta annem sarkisi yikti beni valla
ya bir sarki bukadarmi güzel söylenir bukadarmi icten okunur
helal olsun
ama okula sanirim orda devam ediyorlarmis yani
derslerden uzak kalmiyorlarmis
ama bence cok güzel bir program

bende küçücük çocukların şan,şöhret,alkış,seyirci vs...... gibi kavramların ortasına atılmasını kınıyorum..çocuklar bu kadarda göz öününde olmamalı..hiç bir şey yapmasınlar demiyorum,yapsınlar,bir şeyler öğrensinler ama okulu,derslerini bırakıp şarkıcı olmak isterlerse ve ebebeynlerde söz dinletemezse hiç şaşırmam..herşeyi bir zamanı var

elbette herşeyin zamanı var...bu noktada bende katılıyorum sana..ama kendilerini derslerinden uzaklaştırmadıkları sürece mükemmel bir aktivite

ya ismin hatılamıyorum ama bi kız vardı
hastane öncü incir ağacı diye ne kadar güzel söyledi
hatta öbğr haftada en iyi sarkı secilmişti hepsin sesi birbirnden güzel
geçen aşkitomla izliyosuk programı o ilk defa izlemiş tv ye bakmasam büyük bir söylüyor sanardım diyor

Back