Bozulmuş mudur? (acil)

Midnightsunn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
11
5
Banyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)

Banyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)
Adet olan biri degilmisin

Fake değilim.
Soruyu cevaplayın cevaplamıyorsanız da boşuna burada fake fake fake yazarak parmaklarınızı yormayın. Adminler gerekli gördüklerini yapar...

Sadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
Bozulması için vajinanıza bir şeyin girmesi lazım. Yaşınızı da bilmiyorum ama başka nasıl anlatılabilir ki. Havluyla filan pek mümkün değil o iş.

Saçmalık?
İnsanlar bunun için doktora gidiyorlar. Bozulup bozulmadığını öğrenmek için.

Evet zaten tuhaf olan kısım bu.Bozulunca ne oluyor,vajinanız fonksiyon kaybına mı uğruyor ?
Masturbasyon yapmışsınız,kimseye kendinizi ne şekilde tatmin ettiğinizin hesabını vermek zorunda değilsiniz.Ben hiçbir erkeğin ''olamaz ellerimle bekaretimi kaybettim :KK43: '' diye masturbasyondan sonra kendine dert edindiğini görmedim.Kadınlar olarak o kana takmış durumdayız,saçmalık bu evet.Bırakın artık şu zihniyeti.

Evet zaten tuhaf olan kısım bu.Bozulunca ne oluyor,vajinanız fonksiyon kaybına mı uğruyor ?
Masturbasyon yapmışsınız,kimseye kendinizi ne şekilde tatmin ettiğinizin hesabını vermek zorunda değilsiniz.Ben hiçbir erkeğin ''olamaz ellerimle bekaretimi kaybettim :KK43: '' diye masturbasyondan sonra kendine dert edindiğini görmedim.Kadınlar olarak o kana takmış durumdayız,saçmalık bu evet.Bırakın artık şu zihniyeti.

Sorduğum soru "bozuldu mu bozulmadı mı?"
Bu basit cümleden zihniyetim hakkında çıkarım yapabilmeniz enteresan.
Birilerine kendimi inandıracak değilim. Sadece kendim için merak ettim. Örneğin siz diş doktoruna gidince doktor bey dişim neden ağrıyor vs. demiyor musunuz?

X