• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozuk telefon

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, geçenlerde telefonum dondu kapandı bidaha da açılmadı, modeli samsung s3 mini iki yıllık.Gösterdim bir yere yaptırıcagına yenisini al bence ekran kartı yanmış uzun iş ve masraflı dedi.Bende zaten yeni istiyordum ama suan param yetmez.Acaba bozulan telefonumu satabilir miyim? açılmıyor suan ama eski bir telefon değil görünürde birşey yok.Telefoncular satın alır mı?

alıyolar ama çok düşük fiyata 30 40 liraya falan. Oda saglam parçalarını başka telefonlarda kullanmak için

Hadi ya cok azmis.peki icinde bilgilerim olmasi sorun olur mu.telefon acilmadigi icin fotograflar whatsapp konusmalari filan hep duruyor
eger ekran kartı yanıksa sadece ekran kartını değiştirip satmak isteyebilir ekran kartını degiştirince bilgilerin sıfırlandıgını sanmıyorum yani resim mesaj vs şeyler Hafızada kalıyor format atana kadar

eger ekran kartı yanıksa sadece ekran kartını değiştirip satmak isteyebilir ekran kartını degiştirince bilgilerin sıfırlandıgını sanmıyorum yani resim mesaj vs şeyler Hafızada kalıyor format atana kadar
hıı doğru, o zaman ben götürünce bunu belirtirim.Çok sağolun

Servis degilde küçük tamirciler var serbest çalışan onlara sorun..benim esimde kendi tamir ediyor..dediginiz telefonun ekran karti 70 lirayla 100 lira arasi degisir dedi..bu arada özel bilgiler ekran kirilsa yansa bile kaliyor...

Servis degilde küçük tamirciler var serbest çalışan onlara sorun..benim esimde kendi tamir ediyor..dediginiz telefonun ekran karti 70 lirayla 100 lira arasi degisir dedi..bu arada özel bilgiler ekran kirilsa yansa bile kaliyor...
Tamirciye götürdüm bende iki tane.acil oldugu için ikiside bence yaptırmayın dedi.Ama satarsam bilgilerimle bişey yaparlarmı diye düşündüm.telefon acılmadan format atılmaz mı yada silmenin baska yolu?

Back