Bozuk mama

Diamoond

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
16
3
26
Kızlar bebeğime bozuk mama yedirdim galiba başına gelen var mı?
Bebeğim 22 günlük emziriyorum ama desteklemek için günde 2 defa mamada veriyorum. 2 gün önce mamasını hazırlarken biraz taslastigini farkettim birsey olmaz diye ufalayip hazırlayıp icirdim. İki gündür ağrıdan durmuyor kusuyor. Aynı gün gazdan diye düşünüp gaz damlasını da degistirmistim ondan oldu sandım ama bugün fiskirtarak kusunca mama aklıma geldi. Sizce mamadan midesi mi bozuldu? Mama bozulmuş mudur?

Kızlar bebeğime bozuk mama yedirdim galiba başına gelen var mı?
Bebeğim 22 günlük emziriyorum ama desteklemek için günde 2 defa mamada veriyorum. 2 gün önce mamasını hazırlarken biraz taslastigini farkettim birsey olmaz diye ufalayip hazırlayıp icirdim. İki gündür ağrıdan durmuyor kusuyor. Aynı gün gazdan diye düşünüp gaz damlasını da degistirmistim ondan oldu sandım ama bugün fiskirtarak kusunca mama aklıma geldi. Sizce mamadan midesi mi bozuldu? Mama bozulmuş mudur?
Mama o kadar kolay bozulmuyor diye biliyorum hani 2 ay açık kalırsa çöp oluyor diye söylemişlerdi bana. Mamanın kokusunda ya da köpürmesinde falan sıkıntı var mıydı ?

Mama açıldıktan sonra en geç 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Eğer son kullanma tarihini gecmemisse mama nemlenmis olabilir. Birkaç kere benim de başıma geldi.

Mamayı değiştirin bence. Bazı mamalar çocuklara yaramıyor. Farklı bir markayı deneyin. Belki ağır gelmiştir.

X