Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama bnce çıkardı olsaydı emin olmk için bnce kan verin 44 gün nasıl durdunuz bir doktra gidin gebelik yoksa bile normal degilMerhaba kızlar. Bugün gebelik testi yaptım ve testin yanının kırık olduğunu farkettim. Acaba bu nedenle yanlış çıkabilir mi 44 gündür adet olmuyorum
Bilmiyorum ama bnce çıkardı olsaydı emin olmk için bnce kan verin 44 gün nasıl durdunuz bir doktra gidin gebelik yoksa bile normal degil
11 Aralık son adet tarihim ve düzensiz adet olurum ne zaman olacağım belli olmuyor. 15 ocakta gidip kan erdim negatif çıktı 22 ocakta tekrar gittim ama sağlık ocağına gidio verdiğim için sonuçlar pazartesiye kaldı evde denedim bende böyle bi şey oldu. İcini sokup baktım ve böyle bisey gördüm başka yerinde kırmızılık vardıBilmiyorum ama bnce çıkardı olsaydı emin olmk için bnce kan verin 44 gün nasıl durdunuz bir doktra gidin gebelik yoksa bile normal degil
İnsAllah canım teşekkür ederimCanım bilemedim ki inşallah vardır
Sanmam bence cikardi hamilelik olsaydi canm.Merhaba kızlar. Bugün gebelik testi yaptım ve testin yanının kırık olduğunu farkettim. Acaba bu nedenle yanlış çıkabilir mi 44 gündür adet olmuyorum
Sanki daha once boyle bi test gormustum ici kayiyomus testin .o testide acmislardi 2.cizgi icinde kalmisti (kaydigi icin gorunmuyormus)ozetle hamileydi.Sizde yeni bir test yapin.icinde 2.cizgi olduguna goreiçerinin başka yerinde böyle kırmızılık vardı
Hassas test alıp tekrar deneyeceğim canımSanki daha once boyle bi test gormustum ici kayiyomus testin .o testide acmislardi 2.cizgi icinde kalmisti (kaydigi icin gorunmuyormus)ozetle hamileydi.Sizde yeni bir test yapin.icinde 2.cizgi olduguna gore
44günlük gecikmede testte her türlü çıkar testte kırık yer görmedim ama kırıksa yenisini yapınMerhaba kızlar. Bugün gebelik testi yaptım ve testin yanının kırık olduğunu farkettim. Acaba bu nedenle yanlış çıkabilir mi 44 gündür adet olmuyorum
Yeniledin miHassas test alıp tekrar deneyeceğim canım
EvetSanki daha once boyle bi test gormustum ici kayiyomus testin .o testide acmislardi 2.cizgi icinde kalmisti (kaydigi icin gorunmuyormus)ozetle hamileydi.Sizde yeni bir test yapin.icinde 2.cizgi olduguna gore
Evet kan testi yapmıştım negatif çıktı sağlık ocağında kadın doğuma gideceğim hormon testi yaptırmak icinYeniledin mi
YükselmezKızlar 15 ocakta 0 çıkmış sonucum bi hafta sonra yaptığımda ise 1.20 ama negatif dediler sizce yukselir mi
Allah razı olsun çok açık sözlüsünYükselmez
Boş tesellileri sahte tebessümleri kimse kırılmasın diye hihi evet diye gecistirmeleri sevmem hiçAllah razı olsun çok açık sözlüsün
Haklisin yarın bi daha gideceğim arkadaşımda oyle çıkmış iki gün sonra yukselmis umutlandırıyorlar beni ama neden bi hafta içersinde 0 dan 1.20 ye çıkmışBoş tesellileri sahte tebessümleri kimse kırılmasın diye hihi evet diye gecistirmeleri sevmem hiç
Olanı soyle geç
Adetin ne kadar geçti ???Haklisin yarın bi daha gideceğim arkadaşımda oyle çıkmış iki gün sonra yukselmis umutlandırıyorlar beni ama neden bi hafta içersinde 0 dan 1.20 ye çıkmış