• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozcaada yardım!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Arkadaşlar merhaba,

Biliyorum belki konunun yeri burası değil ama en aktif takip edilen bölüm burası olduğu için buraya açıyorum konumu bir süre kalırsa çok memnun olurum.

Bozcaada'yı çok merak ediyorum en azından bir günümüzü ayırıp gezmek istiyorum ama fırsat yaratıp gidemedik. Bu Cumartesi 14 Şubat'ı da bahane edip gitmek istiyorum ama nasıl gidilir fikrim yok. Sanıyorum feribot sürekli yokmuş ya da kışın mı yok bilemedim şimdi. Ya da eşim beni oyalıyor :KK45:Yakın zamanda giden var mı ? İstanbul Avrupa yakasındayız, en kestirme nasıl gideriz ?:KK50:

Teşekkürler şimdiden.

avrupa yakasında nerdesiniz, gelibolu üzerinden geyikliye gidip ordan feribotla geçmeniz gerekiyor, kış tarifesini bilmiyorum ama yazın sürekli var. günübirlik gidilecek kadar kısa mesafe değil (bence) o yüzden gidecekseniz en az 1 gece kalın. kışın rüzgarı da fena, ama yaz kalabalığı olmadan o sakin halini değerlendirmek gerek :KK66:

açıkçası haftasonu kaçamağı için epey uzun bir yol. feribot yazın bile serin iken bu zamanlarda nasıldır düşünemiyorum. gittiğinizde mutlaka sevip, beğenirsiniz ama bu tarihlerde değil de yazın gidin derim ben.

Arabanızla mı gideceksiniz?
Günde 2 defa Bozcaadadan sabah akşam ulaşım var. Sonuçta ordan okula, işe, hastaneye gelip giden insanlar var. Ama bahsettiğim ulaşım geyikli - bozcaada arası.
Çanakkale - Bozcaada arası kışın var mı Gestaş'ın sitesine bakabilirsiniz. Hem Geyikliden hem Çanakkale'den güncel saatler tarifeler iptaller takip edebilirsiniz.
Havalar iyi gibi bir değişiklik olmazsa da 14 Şubatta 16 derece olacak görünüyor Çanakkale'de hava.
Ama 14 Şubat için rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Küçük bir yer çoğunlukla butik otel var sonra orta da kalmayın

Cevaplar için çok teşekkürler :KK200: Eşim de aynen sizin gibi "oraya günübirlik gidilmez en az iki gece kalmak lazım " " yazın bile rüzgarlı oluyor, ilkbaharda gitmek lazım" dedikçe beni oyalıyor diyordum meğer günah almışım En Büyük KKEn iyisi ilkbaharı beklemek :110: Belki Burgazada'ya ikna ederim :KK53:

Cevaplar için çok teşekkürler :KK200: Eşim de aynen sizin gibi "oraya günübirlik gidilmez en az iki gece kalmak lazım " " yazın bile rüzgarlı oluyor, ilkbaharda gitmek lazım" dedikçe beni oyalıyor diyordum meğer günah almışım En Büyük KKEn iyisi ilkbaharı beklemek :110: Belki Burgazada'ya ikna ederim :KK53:

Cok dogru bir karar, bozcaadanin en guzel zamanlari mayis ve ekimdir. Yazin dehset kalabalik, kisin dehset soguk olabiliyor :)

Back