Anket Boyunuzun eşinizinkinden uzun olması önemlimi?

Boyunuzun eşinizinkinden uzun olması önemlimi?

• Evet çok önemli..

OY: 24 57,1%
  • Hayır hiç önemli deil.

OY: 18 42,9%

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
esımden uzun degılım ama uzun olsaydım da hıc bır onemı olmazdı :asigim:

çok öenmli değil ama önemli bana göre..
ben eşimin benden kısa olmasını istemezdim açıkçası.
an azından aramızda bir orantı olsun isterim.
Allah şükür ki var...:jeyyar:

Ya kızlar boy dedinizde bir kaç gün önce otobüse bindiğimde oturuyordum önde iki kadın vardı neyse çok kısa boylu bir erkek bindi cüceydi belkide

Ama yüzü çok yakışıklıydı ve bende bakıyordum herkes boyundan dolayı bakıyor diye (salağım ya sana ne elin boyundan) baktım neyse ama bu çocuk kendine o kadar güvenerek yürüyordu ki bakmamak elde değil di bu önde bir yere oturdu

önümdeki kadınlar koskoca iki kadın yol boyunca cüceye bak falan dediler ve güldüler öyle üzüldüm ki anlatamam
oysa o kişi hayatından çok memnun görünüyor ve kendini diğer insanlardan farklı görmüyordu
bizim insanlarımız ise çok duygusuz
dış görünüşe önem veren insanlardan nefret eder oldum resmen
şimdi o illa kendine göre birini bulmak zorunda kalacak çünkü normal bi insanla evlenirse gelecek tepkilerin herkes farkında yani bilmiyorum ya ben çok kötü oldum
hiç kimse karşısındakini düşünmüyor empati yapmıyor :çok üzgünüm:

Ne Kadar Doğru Söyledin Hülyalı... ınsanlar çok duyarsız ve kendi kusurlarını görmez olmuşlar... evet; o 2 bayanın boyu, o insandan uzundur ama beyni ve insanlığı o kadar dar ki ... :1no2:

ya yanıma yakışmalı diye bir tabir vardır ya .....
işte o açıdan benden uzun olmalı erkeğim derdim hep allahtan da eşim benden uzun...benden uzun olan erkeği hep daha karizmatik bulmuşumdur.....hoşuma gidiyor işte....kendimden kısaları yanıma yakıştıramıyorum ne yapayım =)
ben 1.76 boyundayım bekarken çok zorlandım malum çoğu erkek benden kısaydı (Türkiye de en azından).....
erkek arkadaşta zamanında zorlanmıştım, anca eşimi buldum benden uzun olan :9: kaldı ki eşim bile benden çok fazla uzun değil o da 1,82 :6: fazla topuklu giymiyorum onla çıkarken =)
ama tabi içgüzellik herşeyden daha önemli , huyu güzel olmadıktan sonra boyu selvi gibi olmuş kaç yazar !
hani derler ya (sözüm meclisten dışarı)boy devede de var....
ideal olanı hem huygüzelliği hemde dışgüzellik.....allah herkesin gönlüne göre versin....

Son düzenleme:
tabiki önemli ya at gibi kadın mantar gibi adam mı olur öyle yakışmalı yanına

Back